Om os

Siden 2015 har vi specialiseret os i at hjælpe selvstændige med at blive mere synlige på Facebook og Instagram. Vi tager udgangspunkt i dig og din virksomhed uden brug af diverse ‘bureau-floskler’. Vi tager din tillid alvorligt, og vil aldrig forsøge at presse dig ned i en one-size-fits-all skabelon, som du ikke kan se dig selv i. Vi har ingen bindingsperioder, fordi vores kunder bliver hos os af sig selv.

Vores tilgang er tålmodig, pædagogisk og nysgerrig. Og vi gør os umage med at lytte til og sætte os ind i dit udgangspunkt, så du kun går videre med noget, du er klar til at føre ud i livet. Vi udfordrer dig også på overbevisninger og ting, som bremser dig.

anne billing

Anne er specialist i markedsføring på Facebook og Instagram. Hun har +20 års erfaring med onlinesalg og markedsføring, og siden 2015 har hun som selvstændig rådgivet og undervist andre med at få kunder via Facebook og Instagram.

Læs mere om Anne Billing her

Linda Christiansen

Linda højgaard christiansen

Linda er uddannet cand.merc.kom, og har arbejdet med kommunikation, PR og markedsføring siden 2007. Hos Anne Billing sørger hun for at udvikle skarpt content til alle aspekter af forretningen.

Nanna-Daldorph-Erichsen

Nanna Daldorph Erichsen

Nanna elsker at hjælpe dig med at opbygge DIN online forretning ved hjælp af betalt og organisk markedsføring på Facebook og Instagram. Nanna kan ligeledes bistå med Simplero og Easyme.

Nanna er uddannet Cand.Comm. og har arbejdet med håndværket siden 2010. Nanna har et skarpt øje for at formulere budskabet og opsætningen af annoncer, så du kan konvertere leads til nye kunder.

Stinecaspersen fb annoncering

stine caspersen

Stine er professionel e-mailnørd. Hun hjælper webshop- og butiksejere samt andre selvstændige med at skabe stærke relationer til deres publikum, og konvertere dem til trofaste kunder via e-mails.