Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Annebilling.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Firmanavn
  • Dit navn
  • Din virksomhedsadresse
  • CVR-nummer
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspedition af dit køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen samt i efterfølgende periode på 5 år i henhold til regnskabsloven. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at du må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid nemt og uden forklaring trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på hello@annebilling.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Quickpay og Stripe) og til håndtering af dine køb (E-conomic, Effihub og Simplero). Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Annebilling.dk | We Are Social
CVR-nr. 31542693
Arnold Nielsens Boulevard 126
2650 Hvidovre
Tlf.: 53715605
E-mail: hello@annebilling.dk

Hvis der er fejl i oplysningerne, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så jeg kan sende dig nyhedsbreve og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på afmeldingslinket i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Scroll til toppen