Blog om Facebook annoncering – og markedsføring på sociale medier.

På min blog om facebook annoncering får du masser af tips, best practices og viden om især annoncering, men også generelt om markedsføring på fb og de øvrige sociale medier.

Her deler jeg ud af mine erfaringer fra mit daglige arbejde med mine kunder. Og jeg svarer på spørgsmål, som er sendt til brevkassen.

 

Bloggen om Facebook-annoncering er især henvendt til dig, der sælger dine timer.

Fx som terapeut, rådgiver eller konsulent. Den er også for dig, der drømmer om at sælge onlinekurser.

Uanset, om du er helt nybegynder der måske kun har prøvet at booste et par opslag på fb eller du har mere erfaring, så er det mit ønske og håb at kunne inspirere dig. Og måske gøre det hele lidt mere gennemskueligt.

Jeg skriver også til dig, der køber hjælp udefra til annoncering. Du behøver ikke at kunne finde rundt i Business Manager i søvne, men jeg anbefaler at du sætter dig ind i mulighederne. Og jeg vil gerne hjælpe dig til at blive i stand til at forstå mekanismerne. Det vil gøre det lettere for dig at stille krav til dit bureau og til at vælge de rigtige løsninger.

 

Annoncering er en milliardindustri, og udviklingen går stærkt.

Faktisk går det så stærkt, at det kan føles rigtig svært at følge med.

Internettet vrimler med gode (og mindre gode råd), og det kan være svært ikke at blive overvældet og forvirret af informationsmængden. Mit mål er at samle den viden og gøre den spiselig for dig. For det behøver ikke være så kompliceret at lave annoncer online.

Læs med og bliv lidt klogere.

Hvis du har lyst til at lære at lave dine egne annoncer, tilbyder jeg et kursus i Facebook-annoncering.

 

 

Scroll to Top