Om Anne Billing

Jeg hedder Anne Billing, og jeg hjælper dig og andre selvstændige med at få flere kunder ved hjælp af Facebook og Instagram.

Jeg brænder for online marketing og e-handel, og jeg har rigtig mange års erfaring.

Siden 2003, hvor jeg var med til at grundlægge et onlineforum for mødre på barsel, har jeg arbejdet med onlinesalg og -markedsføring. Og jeg elsker det! At se processen, fra man sår det første lille online “frø” til det første salg, den første tilmelding eller den første henvendelse tikker ind – og til man har en onlineforretning, som trives og udvikler sig, fascinerer mig hver gang.

Og jeg vil elske at hjælpe dig i den proces.

Hvad siger kunderne?

Anne brænder for at hjælpe med Facebook-annoncering, der er til at overskue, gennemskue og som virker.

Og jeg skal hilse at sige, at det gør hun ganske godt allerede.
Det VED jeg…
For hun har nemlig været med inde over min forretning Websexolog.dk det sidste halve års tid – og My OHHHH My….. det har været en fornøjelse!

– Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Jeg kan varmt anbefale Anne Billing.

Hun er super professionel – og jeg fik hurtigt 100% tillid til hende. Hun ved, hvad hun snakker om!
Hun giver virkelig god service. Ud over den opgave, vi havde aftalt, fulgte hun op på, hvordan annoncen konverterede og tilbød desuden også en telefonsamtale efter annoncens udløb, hvor hun svarede på alle mine spørgsmål og gav gode råd til hvordan jeg selv fremover kunne styre min annonce bedst muligt.
Hun er dejlig at snakke med – lige ud ad landevejen og kan forklare sine nørderier med annoncer, så man forstår hvert et ord.

– Helle Bentzen, kropsterapeut og coach

Jeg kan varmt anbefale Anne Billing.

Hun er super professionel – og jeg fik hurtigt 100% tillid til hende. Hun ved, hvad hun snakker om!
Hun giver virkelig god service. Ud over den opgave, vi havde aftalt, fulgte hun op på, hvordan annoncen konverterede og tilbød desuden også en telefonsamtale efter annoncens udløb, hvor hun svarede på alle mine spørgsmål og gav gode råd til hvordan jeg selv fremover kunne styre min annonce bedst muligt.
Hun er dejlig at snakke med – lige ud ad landevejen og kan forklare sine nørderier med annoncer, så man forstår hvert et ord.

– Helle Bentzen, kropsterapeut og coach

Anne Billing er super god på alle punkter – og så gør det heller ikke noget med en god portion humor.

Derfor har jeg også trygt overladt al opsætning og overvågning af min Facebook annoncering til Anne Billing. Hun råber op, hvis der er noget jeg skal gøre, og det giver mig en herlig ro til at fokusere på de ting, jeg gør bedst i min forretning.

– Carina Svendsen, Kenddinepenge.dk

Min baggrund

I sommeren 2005 åbnede jeg som én af de første i Danmark en webshop med danskproduceret børnetøj og legetøj. Desværre måtte jeg afhænde forretningen, da finanskrisen ramte i 2008, men heldigvis fik jeg efterfølgende mulighed for at blive endnu skarpere til online markedsføring.

De næste 7 år arbejdede jeg nemlig som online projektleder i interesseorganisationen FDIH (foreningen for Dansk Internethandel). Her havde jeg indtil 2015 ansvar for bl.a. salg af medlemskaber og events. Derudover var det min opgave at sikre, at foreningen var synlig og til stede på både Google og Facebook.

Desuden var jeg så heldig at få lov at være med til at finde og kåre nogle af de allerdygtigste webshops i Danmark ved den årlige uddeling af E-handelsprisen.

Siden efteråret 2015 har jeg som selvstændig konsulent rådgivet, undervist og hjulpet adskillige selvstændige, offentlige og private og virksomheder med at blive synlige og få flere kunder ved hjælp af især Facebook og Instagram.

Jeg har desuden været fast tilknyttet Kursusfabrikken, hvor jeg har undervist i bl.a. markedsføring på sociale medier, Facebookannoncering og SEO (søgemaskineoptimering).

Jeg deler gavmildt ud af min viden om markedsføring med særlig vægt på Facebookannoncering her på bloggen, samt på Facebook og Instagram.

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt min e-bog om Instagram for Business samt tips til din online markedsføring.