Mine yndlingsprofiler på Instagram i 2018

Savner du inspiration til, hvad du skal poste på Instagram? I dag deler jeg mine personlige favoritter af Instagramprofiler, jeg elsker at følge.

Jeg følger næsten 1200 profiler, og selvom algoritmen gør det svært at holde trit med alle, er der nogen jeg aktivt tjekker ind hos for ikke at gå glip af noget. Det er de konti, der alle har det til fælles, at de har det der lille ekstra.

Dem som får mig til at scrolle gennem feedet, se deres stories til ende og glemme alt om tid og sted.

Her er 7 Instagram feeds fyldt med inspiration, kreativitet og æstetik. Jeg tror, ​​du vil elske dem!

 

#1 : @arrowsandbow

#2 : @confettibypanduro

#3 : @planoly

#4 : @mindifiwhine.dk

#5 : @sunnylenarduzzi

#6 : @sienna.and.i

Et opslag delt af Danielle (@sienna.and.i) den

#7 : @herlev_bibliotek

Mine foretrukne Instagram-konti i 2018! Syv Instagram feeds fyldt med inspiration, kreativitet og æstetik. Jeg tror, ​​du vil elske dem! #Instagram #SmallBusiness #Marketing #Instagramtips #SocialMedia #Instagramfollowers #Entrepreneur