Alt du skal vide om Instagrams nye videotjeneste: IGTV

Nu kan du få din egen videokanal på Instagram, og du behøver ikke bekymre dig om at få followers før du går i gang. Med den nyeste opdatering IGTV har Instagram for alvor rustet sig til at blive en værdig konkurrent til Youtube. Læs med her, hvor jeg har samlet alt det, du skal vide for at komme i gang:

Onsdag den 20. juni 2018 offentliggjorde Instagram en kæmpe nyhed: IGTV

IGTV er en ny videoplatform i Instagramappen, som giver helt nye muligheder for at du som bruger kan lave længere videoer end hidtil. Foreløbig op til 10 minutter ad gangen.

Du kan læse pressemeddelelsen her og se deres launchvideo herunder:

Hvad betyder IGTV for din business?

Ifølge Instagram selv, kommer de længere videoer til at betyde, at det fremover bliver nemmere for dig at komme tættere på din målgruppe og blive opdaget af nye målgrupper.

Og hvis det går som det plejer med den slags opdateringer, så vil du sandsynligvis blive belønnet med en ganske pæn rækkevidde, hvis du tager den nye videofunktion i brug som en af de første.

Du kan læse deres artikel om opdateringen her.

Hvordan kommer jeg i gang med IGTV?

IGTV er stadig så nyt, at det næsten dufter af indpakningen, men der er heldigvis nogle flinke mennesker ude på Internettet, som allerede har taget sig til til at forklare dig og mig, hvordan vi kommer i gang.

Her får du en gennemgang af, hvordan du finder IGTV i din app, og hvordan du opretter din kanal og kommer i gang med at lave video:

 

Læs Planoly’s step-by-step-guide til hvordan du kommer i gang med IGTV her

Later.com viser, hvordan du uploader din første video i 4 nemme trin.

 

Jeg håber, du ligesom mig har fået et lidt større overblik over den nye feature nu. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at prøve det nye videoformat af og se, hvordan det virker i praksis.

God fornøjelse med det

Anne Billing

P.S.

Hvis du vil godt fra start med dine videoer, kan du få idéer til dine videoer her.

 

Nu kan du få din egen videokanal på Instagram