Kursus i Facebook-annoncering for skarpe soloselvstændige

Er du også træt af at kaste penge ud på det rene gætværk, desperate boosts og komplekse retargeting-flows opsat i blinde?

Og er du klar til…

 • at tage styringen selv over din Facebook-annoncering i stedet for at give kontrollen til et dyrt Facebook-bureau?
 • at være 100% tryg ved færdes i din annonceadministrator, så du til hver en tid kan logge på og sætte en annonce op uden at få svedige håndflader?
 • at vide præcis, hvad du kan bruge din annoncering på Facebook til, (og hvad du ikke kan bruge den til), så du rammer rigtigt og hurtigere ser resultater?

Så er dette kursus i Facebook-annoncering lavet til dig.

Lad mig fortælle dig om Rikke

Rikke tilmeldte sig et kursus i Facebook-annoncer her hos mig. Hun havde indtil da haft et bureau til at lave annoncer. Og det var dyrt at få sat op. Derfor ville hun gerne selv kunne det for at være mere fleksibel og tage styringen selv. Men hun anede ikke hvordan.

På kurset fik hun en stor viden om målgrupper, segmentering og annoncetyper.

I dag opretter Rikke annoncer på egen hånd og ved præcist, hvordan hun skal tjekke for at holde øje med annoncernes performance. Derudover har hun fået mod på at arbejde med målgrupper og er i det hele taget mere hjemme i maskinrummet; Annonceadministratoren.

Med ved du hvad? Lige så meget som Rikke er begejstret for selv at kunne sætte kampagner op selv og kunne se med egne øjne, hvad der virker, og hvad der ikke virker…

… så er jeg mere begejstret.

For det her er grunden til, at jeg valgte at hjælpe soloselvstændige med at få flere kunder ved hjælp af Facebook-annoncer for flere år siden. Det giver mig den største tilfredshedsfølelse, når det lykkes. Som det for eksempel gjorde for Rikke.

Og det er også grunden til, at jeg har skabt et online kursus i Facebook-annoncering:

Min mission er at klæde dig på til at mestre Facebook-annoncer og få følelsen af overblik, kontrol og forståelse for selv de mindste detaljer, så du kan nå ud til endnu flere potentielle kunder.

Hvem står bag

Mit navn er Anne Billing. Siden 2015 har jeg som selvstændig konsulent rådgivet, undervist og hjulpet adskillige selvstændige med at få kunder ved hjælp af Facebook.

Og selvom jeg virkelig holder af at hjælpe mine kunder enkeltvist med at opsætte Facebook-annoncer for dem, så har jeg haft mine grunde til at skabe et solidt kursus i Facebook-annoncering…

For gang på gang kontakter soloselvstændige coaches, behandlere og andre med nicheforretninger (både nystartede og mere etablerede) mig og beder mig om at give dem det gyldne overblik, så de ved præcist, hvor de skal starte og slutte, når det kommer til Facebook-annoncer, kampagner og målgrupper. Og hver eneste gang har jeg lyst til at smide alt, hvad jeg har i hænderne, brede armene ud og råbe højt “JA”!

Men jeg har været nødt til at sige “nej” rigtig mange gange. På grund af min kalender.

Derfor skabte jeg online kurset i Facebook-annoncering for at kunne hjælpe dig…

… jeg har skabt en platform, et videnskartotek og en tilrettelagt undervisning for dig, så du kan lære, hvordan du bliver mere synlig, når ud til dine potentielle kunder og får dem til at klikke på dine annoncer.

På dette online kursus i Facebook-annoncering underviser jeg dig efter de samme principper, som jeg selv har bygget min egen virksomhed op over. Jeg lærer dig kun det, jeg ved, der virker.

Så… hvis det er noget, du gerne vil kunne mestre og føle dig klædt på til at kunne på egen hånd…

Hvis du gerne vil slippe følelsen af at navigere i blinde, men i stedet blive helt skarp på, hvordan du opbygger en kampagne fra start til slut…

… hvis du gerne vil have flere flere potentielle kunder til at besøge din hjemmeside, skrive sig op til dit nyhedsbrev og ikke mindst blive kunder i din forretning…

Så kan mit kursus i Facebook-annoncering hjælpe dig… på meget kort tid.

Jeg vil anbefale kurset til alle, der har brug for en grundig introduktion til Facebook-annoncering!

Jeg har lært hands on, hvordan man sætter en annonce op, og jeg har lært en del nyt omkring opbygning af en annonce.

Anne er rigtig god til at forklare tingene, så de bliver til at forstå.

Jeg vil anbefale kurset til alle, der har brug for en grundig introduktion til annoncering, og det har været dejligt at få mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

– Anja Damgaard Lind, Underviser i video til sociale medier, Social Media by Heart

Få adgang til bureauernes hemmelighed til effektiv annoncering på Facebook, og brug det i din egen forretning.

Kurset her giver dig adgang til et nyt modul hver uge i ni uger med fuld support hele vejen igennem. Efter de ni uger har du adgang til materialet for evigt. Det betyder, at du ikke skal jage igennem modulerne. Du kan tage dem i dit eget tempo.

Hvert modul er omhyggeligt skræddersyet til at give dig lige præcis den viden, du behøver for at kunne selv. Og opnå hurtigere resultater. Og altid med masser af eksempler, som du kan finde inspiration i.

Derudover får du adgang til min lukkede Facebook-gruppe kun for dem, der har deltaget i dette kursus. Her kan du til hver en tid få sparring og feedback fra mig og fra de andre deltagere – altså soloselvstændige, der ligesom dig også øver sig på at kunne selv og mestre alle teknikkerne.

Målet i kurset er at klæde dig på til at nå dine potentielle kunder på Facebook ved at gøre dig til hundredemetermester i

Jeg har allerede anbefalet kurset flere gange!

Jeg har fået 500 nye likes på min Facebookside, øget tilmeldingerne på mit nyhedsbrev og en voldsom øget trafik på min hjemmeside: Da jeg boostede et populært blogindlæg havde jeg på 1 døgn over 3000 besøg.

Den pædagogiske opbygning af kurset gjorde at det blev udbygget og bygget op på en god måde.

– Helene Rosendahl Hillersdal, Coach

 

Forestil dig selv navigere rundt i dine Facebook-annoncer, som var det din egen baghave….

Sagen er den, at du ikke behøver at fortsætte med at famle i blinde og slå dig selv oveni hovedet over, at dine annoncer på Facebook ikke virker.

Du behøver ikke at smide tusindvis af kroner ud af vinduet og spilde timer og dage på at prøve dig frem uden at vide præcist, hvad du fik ud af dine penge og din tid, og om det i det hele taget var en god ide.

Du kan i stedet for lade mig guide dig i alt det, du skal lære for at kunne tage styringen over din egen Facebook-annoncering. Trin for trin. Modul for modul. Så du kan navigere rundt i din annonceadministrator, som var det din egen baghave, og opsætte annoncer, så du rammer rigtigt og hurtigere opnår resultater.

Kursus i Facebook-annoncering: Trin for trin (i dit tempo og uden hastværk).

Du får i dette kursus adgang til mange års erfaring, gennemtestede metoder og annoncestrategier, der virker på lang sigt (og ikke bare i dag eller i morgen). Helt konkret får du:

Adgang til de 9 moduler

Du får adgang til alle moduler med det samme. Det betyder, at du ikke skal stresse igennem, men kan følge kurset trin for trin i lige præcis dit tempo.

Guides og step by step videoer

Du får adgang til mine guides og step by step videoer, som viser dig trin for trin, hvad du skal gøre. Betragt det som dit videnskartotek eller bibliotek, hvor du til enhver tid kan hente vejledning i lige præcis de udfordringer, du står overfor.

Adgang for altid

Din adgang gælder for altid. Det betyder, at du har fuld adgang til hele kurset – også efter det er slut. Du kan se og gense alle modulerne, når det passer dig.

Adgang til en lukket Facebook-gruppe kun for deltagere

Du får adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du kan sparre med de andre deltagere og få feedback på dit arbejde undervejs. Det fantastiske ved gruppen er, at der altid er én, der kan give dig feedback, og der er altid én, der står med samme udfordring som dig.

Support
Få svar på de spørgsmål, der opstår undervejs i forløbet. Jeg er aldrig længere væk end, at du kan kontakte mig i vores Facebookgruppe.

Anne formår at nå hver enkelt deltager på hvert deres niveau.

Jeg og mine medlemmer var alle ekstremt tilfredse med Anne Billing’s undervisningsdag hos os.

Dagen var vel tilrettelagt, tidsplanen blev overholdt (hvilket er vigtigt for os), og alle gik hjem med meget mere end vi havde forventet!

Annes viden om emnet var enorm, og hun formåede at nå hver enkelt deltager på hvert deres niveau.

Det er ikke sidste gang, vi booker Anne til at komme og undervise os!

– Dorte Lytje, Feminin Business Mentor

Snup din plads på det populære kursus i Facebook-annoncering

Din investering: 3.000 kr.

***Du får også adgang til fede bonusser***

Udover online kurset her får du også adgang til mine særlige bonusser:

Webdesignerens guide til den perfekte salgsside

Selv den bedste Facebook-annonce falder til jorden med et brag, hvis salgssiden ikke spiller optimalt. Derfor har jeg fået webdesigneren, Kristine Birka, til at lave en guide til, hvordan den perfekte salgsside skal komponeres.

Du får adgang til Kristines guide med det samme, du har tilmeldt dig, så du allerede nu kan gå i gang med at forberede dit arbejde og få det optimale ud af kurset.

Maj Wismanns Årsplan for Onlinebizzer

Den ultimative plan, der hjælper dig med at holde snuden i sporet, så du sikrer kontinuerlig fremgang i din biz OG har en ambitiøs, men samtidig realistisk plan for din markedsføring. Et powertool i din værktøjskasse, når du ved præcis, hvad du skal markedsføre og hvornår.

STEP UP – Træd tydeligt frem i din branding

Online bonuskursus med Feminin Business Mentor Dorte Lytje.

Lær, hvordan du træder tydeligt frem men med den tryghed, du samtidig har brug for. Videokursus + worksheet – KUN til dig, der deltager på dette kursus i Facebookannoncering.

Strategi-podcast

Bonusinterviews med soloselvstændige som dig, der får sparring og feedback på konkrete problemstillinger.

Lyt med og få masser og inspiration og tips, som du sagtens kan omsætte til din egen forretning. Hør fx, hvordan stresscoachen får hjælp til at få flere tilmeldinger til sit webinar.

Hvad yogainstruktøren kan gøre for at tiltrække kunder til sin nye business, og hvordan smykkedesigneren kan bruge en brandingvideo til at skabe varme leads.

Min personlige tilfredshedsgaranti

Det her virker. Jeg ved, at jeg kan…

 • lære dig at mestre dine Facebook-annoncer.
 • klæde dig på til at navigere trygt rundt i din annonceadministrator.
 • gøre dig i stand til selv at tage styringen over dine annoncekampagner, så du ved præcis, hvad du skal skrue på for hele tiden at få bedre resultater på Facebook, så du når flere potentielle kunder, får flere på dit nyhedsbrev og skaber mere trafik til din hjemmeside.

Alt hvad det kræver er, at du følger min undervisning og laver dit hjemmearbejde. Men hvis du mod forventning ikke skulle opnå de forventede resultater, vil jeg hade at tage imod dine penge. Så hvis det skulle være tilfældet, kræver jeg blot, at du har gennemgået alle modulerne, lavet alt dit hjemmearbejde og aktivt har bedt om hjælp hos mig undervejs. Hvis du herefter stadig ikke er tilfreds, betaler jeg dine penge tilbage med det samme.

Anne formår at nå hver enkelt deltager på hvert deres niveau.

Jeg har af flere omgange brugt Anne Billing til at undervise mine kursister på mit populære Online Markedsførings Mentor Forløb  – Anne kan på forunderlig vis gøre virkelig svært og nørdet viden om f.eks. Facebookannoncering til noget ret simpelt og let forståeligt, så mine kursister hurtigt kan få implementeret det i deres forretning.

Jeg hører mine kursister igen og igen udtale, at Anne og hendes undervisning er årsagen til, at de har givet Facebook og Instagram en chance mere, og endda fået rigtig gode resultater ud af det.

Ud over at være en knaldskarp og dygtig underviser er hun også sjov og humoristisk, og det er altså bare skønt, når man arbejder med viden, der godt kan blive lidt tungt at danse med.

Jeg har anbefalet Anne så meget, at jeg næsten skammer mig over det efterhånden. Men det ER altså svært at finde en underviser, som er helt fremme i skoene med, hvad der sker på FB og Instagram fronten OG så er virkelig dygtig til at formidle denne viden.
Kæmpe anbefaling herfra.

– Maj Wismann, ejer af sitet Onlinebiz.dk

Snup din plads på det populære kursus i Facebook-annoncering + bonusser i dag

Forestil dig hvor mange penge du sparer, når du ikke længere blindt smider penge i nakken på Facebook. Og forestil dig, hvor mange penge, du kan tjene, når du fremover ved præcis, hvordan du skal sælge mere ved hjælp af Facebook-annoncer.

En veltilrettelagt annoncekampagne kan let tjene din investering hjem (og i mange tilfælde give dig et pænt overskud på kontoen…)

Din investering: 3.000 kr.

Jeg fik fuld valuta for pengene!

Jeg ville ønske jeg havde taget dette kursus inden, jeg bare kastede mig ud i det.

Med den viden jeg har nu, er det faktisk helt indlysende, at den ikke ville give det resultatet, jeg ønskede. Så jeg kunne have sparet penge ved at tage kurset først.

– Heidi Vesterberg Journalist

Kursus i Facebook annoncering, deltager Pia Olsen

Jeg fik 3-doblet mine likes

Det var et virkelig godt kursus og jeg vil til enhver tid anbefale det varmt til andre.

Jeg lærte helt konkret at lave annoncer, der gav direkte resultater, men jeg fik også indsigt i alt det andet man også kan, og som jeg skal lære i fremtiden

– Pia Olsen Yogainstruktør og forfatter

Kan klart anbefales

Det allervigtigste og overraskende for mig var at finde min målgruppe.

Det har jeg aldrig tænkt på så specifikt, var godt klar over det mest var kvinder men ikke at det var så meget.

– Betina Miemitz Billedkunstner

Hvad andre deltagere har spurgt om, før de tilmeldte sig

Jeg kan godt lide, at du tænker dig godt om. Det gør jeg også selv, før jeg tilmelder mig noget. og faktisk kan jeg se, at de deltagere, der stiller allerflest spørgsmål, før de tilmelder sig, er de deltagere, der får mest ud af forløbet. Fordi de tager stilling. Og jeg elsker at svare på spørgsmål.

Her har jeg samlet alle de spørgsmål, som deltagere har stillet, før de tilmeldte sig. Det kan være, du kan bruge mine svar til noget.

Skal jeg være online på bestemte tidspunkter?

Nej, det behøver du ikke. Du har adgang til alle moduler og kan se det præcis, når det passer ind i dine planer.

Hvor foregår kurset?

Lige hvor det passer dig!

Du kan tage kurset ved dit skrivebord, i bussen på vej til arbejde, i sengen, på charterferien og alle andre steder, hvor du har adgang til Internettet fra din smartphone*, din tablet eller computer.

*Visse ting kan godt blive lidt små at se på en mobilskærm. Men i princippet…

Hvor længe har jeg adgang til kurset?

Du har adgang til alt materiale til evig tid, så du kan logge ind og se det lige så tit, du har behov.

Hvordan foregår det?

Så snart du har tilmeldt dig, får du en mail med loginoplysninger og link til det virtuelle klasselokale. Gem mailen, så du altid kan finde oplysningerne igen.

Al undervisning foregår på video, hvor jeg viser dig, det jeg forklarer, på min egen skærm.

Hvis der er noget, som driller undervejs, skal du bare sende en mail, så hjælper jeg dig. Jeg står til rådighed i hele den periode, workshoppen varer.

Hvad koster det at deltage?

Det koster 3000 kr plus moms inkl. alle fremtidige opdateringer.

Hvor meget tid skal jeg sætte af til hvert modul?

Det afhænger lidt af indholdet, men regn med, at du skal bruge en times tid pr. modul. Og husk, du kan til enhver tid spole frem og tilbage, sætte på pause etc., så du bestemmer helt selv.

Du kan også vælge at arbejde med undervejs.

Skal jeg være online på bestemte tidspunkter?

Nej, du kan tage modulerne lige præcis, når det passer dig. Jeg anbefaler dog, at du tager modulerne i den rigtige rækkefølge i hvert fald første gang.

Hvad har jeg brug for for at deltage?

Du skal bruge:

 • en computer eller tablet
 • Internetforbindelse
 • Høretelefoner (anbefalet, men ikke nødvendigt)
 • Evt. papir og kuglepen til noter

Indebærer forløbet en fysisk del?

Nej, workshoppen er 100% online.

Jeg har brug for svar på et andet spørgsmål end der står her

Du er hjerteligt velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om noget som helst vedrørende kurset her. Jeg lover at svare så hurtigt, jeg kan.

Hvem kan deltage?

Kurset i Facebookannoncering er for dig, som er:

 • Soloselvstændig eller iværksætter
 • Behandler, coach eller terapeut
 • Personlig træner, yogalærer eller kostvejleder
 • Ansvarlig for salg og markedsføring i en virksomhed
 • Ejer eller er leder i din egen virksomhed
 • Køber annoncering ude i byen, men gerne vil have bedre styr på hvad du får ud af det

Hvor kan jeg få mere information?

Er du i tvivl om forløbet er det rigtige for dig, har du spørgsmål til betaling eller noget helt andet?

Så er du hjerteligt velkommen til at skrive til mig på hello@annebilling.dk og få svar på dit spørgmål.

Anne Billing, specialist i Facebookannoncering siden 2015

Facebook-annoncering er genialt til at skabe mere trafik på din hjemmeside. Jeg viser dig, hvordan du opsætter annoncer, der skaber synlighed og opmærksomhed og tiltrækker endnu flere potentielle kunder til din hjemmeside.

Det kan være uoverskueligt at vide præcist, hvordan du planlægger dine annoncer, og hvad du skal gøre i forhold til målsætninger, strategier, budgetter og så videre. Udover en grundig gennemgang får du tjeklister og mine personlige oversigt over do’s and don’ts.

Så… hvis det er noget, du gerne vil kunne mestre og føle dig klædt på til at kunne på egen hånd…

Hvis du gerne vil slippe følelsen af at navigere i blinde, men i stedet blive helt skarp på, hvordan du opbygger en kampagne fra start til slut…

… hvis du gerne vil have flere flere potentielle kunder til at besøge din hjemmeside, skrive sig op til dit nyhedsbrev og ikke mindst blive kunder i din forretning…

Så kan mit kursus i Facebook-annoncering hjælpe dig… på meget kort tid.