Manglede strategi for annoncering 
Louise Cecillia Larsen har arbejdet med Tarotkort siden 2001, og afholder kurser samt 1:1 privatsessioner. Hun kontaktede Anne, fordi “jeg manglede en strategi for min Facebookannoncering og rådgivning i, hvad jeg skulle bruge min tid på…og endnu vigtigere – hvad jeg IKKE skulle bruge min tid på.

Jeg ville også gerne lære at lave en simpel ‘like’-annonce. Det var vigtigt for mig at få en konkret plan, så Facebookannoncering blev en opgave, som ikke tog al min tid.” forklarer Louise.

Fuldstændig styr på Facebookannoncering og promovering
Anne

‘Anne har fuldstændig styr på det dér med Facebookannoncering – ja og på promovering i det hele taget. Jeg bookede en 3 timers session med min virksomhed i centrum. Og i løbet af de 3 timer fik jeg skabeloner med hjem, så jeg blot kan plotte mine billeder og tekst ind, og så er jeg kørende mht. mine Facebookannoncer. Min Facebookside er vokset støt lige siden.

Jeg fik også styr på min strategi mht. annoncering. Derudover fik vi vendt mulige produkter og idéer til min portefølje. Anne er VIRKELIG dygtig, og jeg kan varmt anbefale hende.’

Vi arbejder med hele paletten af markedsføring på sociale medier, og kan derfor hjælpe dig med alt fra teknik, lead generering, sparring, test/evaluering og meget mere.

Hvis du har brug for hjælp eller blot vil vide mere, så kontakt os på hello@annebilling.dk eller via bookingkalenderen nederst på siden👇

Læs også