Facebook ændrer hele tiden deres algoritmer

Karina Baagø er uddannet inden for sundhed og ernæring, og har arbejdet med glutenfri bagning, opskriftsudvikling og rådgivning om den glutenfrie hverdag siden 2016. Karina kontaktede Anne, fordi hun havde et stort uudnyttet potentiale, som hun ikke selv følte, at hun havde kompetencerne til at indfri via annoncering.

“Facebook ændrer hele tiden deres algoritmer og udseendet i Meta, så jeg skulle konstant bruge energi på at finde ud af, hvad der nu fungerede, og hvordan jeg sætter en annonce bedst op efter de sidste ændringer. Jeg brugte en masse tid på noget, som jeg reelt ikke var klar over, om jeg fik nok ud af.” fortæller Karina Baagø.

Grænseoverskridende at opgive kontrollen

Karina fortæller videre: “Jeg gjorde mig naturligvis tanker om, om Anne kunne kommunikere på vegne af mig i et sprog, som var tæt på mit eget og på en måde, som ville ramme mine kunder. Når man er solo-selvstændig, kan det være virkelig grænseoverskridende at sætte en anden til opgaven, når man har været vant til at have kontrollen over det selv. Men jeg følte simpelthen ikke, at mine kompetencer slog til i forhold til de mange penge, jeg brugte på Facebook-annoncering hver måned.”

Hele salgstragten i fokus

Sammen med Karina har vi lagt en strategi, som sikrer, at vi rammer hendes målgruppe i hele salgstragten. Lige fra promovering af de mange gratis opskrifter, som hun har i sit onlineunivers til konverteringer i form af salg af glutenfrie kogebøger og kurser samt løbende tilmeldinger til hendes nyhedsbrev.

Det skaber et rigtig godt flow, at kunden bliver præsenteret for Karinas store ekspertise indenfor glutenfri bagning inden salget starter. Samtidig er Karina god til selv at holde sine sociale medier opdaterede og aktive. Hendes store community omkring glutenfri bagning er med til at understøtte annonceringen med masser af social proof.

Begejstret for Annes måde at samarbejde på

“Jeg syntes, det var grænseoverskridende at give Anne adgang til alle mine systemer. Disse bekymringer er dog for længst gjort til skamme, for Anne arbejder simpelthen så professionelt på alle niveauer. Annes hjælp har gjort, at jeg har kunnet lægge annoncering helt fra mig. Jeg kan derfor bruge min tid samt energi på noget andet, som jeg er bedre til og synes er mere meningsfyldt.

Anne håndterer al min Facebook/Instagram annoncering, og har også overblikket over det. Det betyder, at jeg selv kan trække mig helt fra den del af forretningen og koncentrere mig om noget andet. Jeg er meget begejstret for Annes måde at samarbejde på. Hun tager ansvaret på sig, men holder på samme tid bolden på egen banehalvdel. Efter nogle års samarbejde kender hun mig nu så godt, at hun selv sætter annoncer op, uden jeg behøver at godkende dem.

Anne har en rigtig god fornemmelse af mine målgrupper og for, hvad der rører sig på sociale medier.

Jeg kan varmt anbefale Annes hjælp, hvis du er klar til at give ansvaret for annoncering til en anden eller blot har brug for hjælp til at få mere ud af dine annoncekroner.” forklarer Karina Baagø.

Vi arbejder med hele paletten af markedsføring på sociale medier, og kan derfor hjælpe dig med alt fra teknik, lead generering, sparring, test/evaluering og meget mere.

Hvis du har brug for hjælp eller blot vil vide mere, så kontakt os på hello@annebilling.dk eller via bookingkalenderen nederst på siden👇

Læs også