“Jeg vil ikke overvælde folk med annoncer”

Birgitte Sølvstein er autoriseret psykolog, og tilbyder hjælp til selvhjælp til mennesker med bl.a. stress, og angst. Birgitte opsøgte Anne for nogle år siden, fordi hun ikke længere selv ville rode rundt med annonceringen i forbindelse med sine webinarer og nyhedsbrev.

Hun fik ikke brugt betalt annoncering særlig meget, og ville gerne i gang med det i højere grad. Hun fortæller: “Det er altid en tillidssag at få en anden person til at stå for en del af min forretning, og markedsføringen skal også gerne være på linje med mit brand, fordi jeg ikke vil overvælde folk med annoncer.”

Forståelse af markedet med mange spillere

Når man som Birgitte arbejder med mennesker som er ramt af stress og angst, kræver det en respektfuld tilgang i såvel annoncetekster som billeder og video. Dels fordi målgruppen naturligvis skal føle sig mødt med empati og forståelse, men også fordi det kan være en udfordring at skrive annoncetekster, som Meta rent faktisk vil godkende, uden alt personlighed bliver skrællet ud af annoncen.

Samtidig er det vigtigt at ramme plet i kommunikationen, da stress og angst kan ramme alle, og man ikke umiddelbart kan indsnævre en målgruppe via interesser og adfærd.

Birgitte sælger sine forløb ved hjælp af onlineforedrag og email-marketing, og derfor har fokus fra dag ét været at få flest mulige relevante tilmeldinger til både onlineforedragene og “Tirsdagsmailen”, som er Birgittes nyhedsbrev med mere end 12.000 læsere.

Derudover bruger Birgitte organisk reach via sin blog og podcast, så vores opgave er derfor også at nå ud til dem, der allerede kender hende. Vi har helt fra starten prioriteret at fundamentet er på plads til at kunne optimere annonceringen løbende. På den måde får Birgitte det bedst mulige udgangspunkt for at skabe salg såvel som positionering i et marked med mange spillere.

Kæmpe lettelse at uddelegere opgaven

“Det har været en kæmpe lettelse at uddelegere opgaven til en anden, og Anne er dygtig, og vi får altid gode resultater,” fortæller Birgitte og fortsætter: “Hun står til rådighed, er lydhør overfor mine behov og kommer også med hendes egen erfaring og input.

Jeg anbefaler Anne til alle, jeg kender der har brug for hjælp til annoncering på de sociale medier. Jeg har brugt hende i årevis, og har altid været tilfreds med samarbejdet og med de resultater, vi har fået.”

Læs flere kundecases her

Vi arbejder med hele paletten af markedsføring på sociale medier, og kan derfor hjælpe dig med alt fra teknik, lead generering, sparring, test/evaluering og meget mere.

Hvis du har brug for hjælp eller blot vil vide mere, så kontakt os på hello@annebilling.dk eller via bookingkalenderen nederst på siden👇

Læs også