Bedre at få hjælp af en ekspert

Anne Pernille Fischer er Business Mentor & Mindsetcoach for selvstændige. Hun havde brug for hjælp til annonceopsætning på Facebook og Instagram. Anne Pernille havde ikke tid selv, og “så kan jeg godt (selvom jeg er vant til at opsætte min annoncering selv) blive i tvivl, om jeg gør det rigtigt. Og så er det bare bedre at få hjælp af en ekspert end at sidde og bruge sin sparsomme tid på områder, man ikke selv er den bedste til” fortæller Anne Pernille.

Ny idé til annonce

Anne Pernille kom egentlig bare for at få hjælp til opsætning af en allerede planlagt kampagne. Ved en gennemgang af hendes annoncer fik vi dog øje på et par andre effektive tiltag, som gav mening at implementere i samme omgang.

Selvom vi ikke er konkurrenter, så minder vores forretninger om hinanden, både i målgruppe og kunderejse. Der blev derfor trukket direkte på vores egne erfaringer med, hvad der virker og løfter omsætningen på den lange bane. Og for et meget beskedent budget.

“Jeg er meget tilfreds med opsætningen af annoncerne, og Annes hjælp med at tilpasse dem. Og så gav hun mig en ny idé til en ny slags annonce, som jeg vil køre jævnligt fremover som en fast del af min markedsføring. Så tak for det også.

Det er så let at forklare Anne, hvad man vil have, og hun forklarer sig, så det er til at forstå. Hun er tilgængelig, når man har brug for det (indenfor almindelig arbejdstid) og er god til at tænke både tekster og billedmateriale. Så man kan godt få hende til at stå for langt det meste og få en masse hjælp til formuleringer, hvis man selv er i tvivl. Det synes jeg helt klart er en styrke,” fortæller Anne Pernille Fischer.

Hjælp til at teste billed – og tekstmateriale

Anne Pernille fortæller videre: “Jeg vil anbefale Anne til alle, der vil have lavet annoncering på Facebook og Instagram. Uanset om det er fordi, man mangler tid til at gøre det selv, som var mit primære problem, eller man ikke forstår alle de elementer, der skal tages stilling til, når man bruger annoncering på Instagram og Facebook.

Det er så dejligt let at samarbejde med hende, og hun kan også sørge for alt det med at teste forskellig billed- og tekstmateriale, så man finder ud af, hvad der virker bedst for ens forretning.”

Vi arbejder med hele paletten af markedsføring på sociale medier, og kan derfor hjælpe dig med alt fra teknik, lead generering, sparring, test/evaluering og meget mere.

Hvis du har brug for hjælp eller blot vil vide mere, så kontakt os på hello@annebilling.dk eller via bookingkalenderen nederst på siden👇

Læs også