Manglede tid til annoncering

Karen Krog Nielsen er terapeut, og hjælper kvinder og mænd igennem sorgen over at have mistet et barn, afbrudt graviditet, ufrivillig barnløshed og spontan abort. Karen ville gerne annoncere på Facebook for sit TRE-kursusforløb, men havde “ikke tid eller forstand til at sætte mig ind i det. Derfor spurgte jeg mit netværk, hvem man skulle tage fat på, og fik Anne anbefalet fra flere sider,” fortæller Karen.

‘Hun har min (virksomheds) ryg’

Vi har hjulpet Karen med at få solgt pladser til foreløbigt 3 forskellige kursusforløb. Det drejer sig om fysiske kurser, hvorfor det er vigtigt at ramme målgruppen rigtigt ift. geografi, køn og alder. Derudover lægger vi vægt på at lave flere versioner af annoncerne med forskellige vinkler, så annoncerne formår at ramme de forskellige niveauer af incitament for at tilmelde sig.

I stedet for udelukkende at tale til dem, som bare sidder klar ved købsknappen, taler vi også ind i overvejelsesfasen, hvor vi fokuserer primært på at skabe interesse for kurserne. Herefter bruger vi remarketing til at styrke beslutningen om endelig tilmelding.

“Annes hjælp betød at jeg fik fyldt mit kursusforløb op. Anne er tilstedeværende, og hun er hurtig til at hjælpe. Altid sød til at forklare, og jeg har altid følelsen af at hun har min (virksomheds) ryg.

Jeg har anbefalet Anne videre til andre med samme behov som mig, fordi Anne gør sit arbejde godt,” fortæller Karen.

Vi arbejder med hele paletten af markedsføring på sociale medier, og kan derfor hjælpe dig med alt fra teknik, lead generering, sparring, test/evaluering og meget mere.

Hvis du har brug for hjælp eller blot vil vide mere, så kontakt os på hello@annebilling.dk eller via bookingkalenderen nederst på siden👇

Læs også