Anne som Stines underleverandør

Stine Caspersen er e-mailspecialist, og hjælper mindre og mellemstore virksomheder med at skabe et solidt fundament i deres forretning ved hjælp af e-mailmarkedsføring.

Stine kontaktede Anne, fordi hun gerne ville have hende til at stå for Facebook-annonceringen i forbindelse med et projekt for en kunde. Anne skulle altså være Stines underleverandør, så hun havde brug for én, som hun havde fuld tillid til.

“Jeg havde ingen forbehold ift. at få hjælp hos Anne. Jeg havde både hendes content kalender, og jeg havde fulgt hende på forskellig vis gennem et stykke tid. Anne er meget troværdig. Det var også vigtigt for mig ikke at benytte et stort bureau til opgaven. Dels pga. økonomi, og dels fordi det er vigtigt for mig rent etisk at støtte andre selvstændige.

Annes priser er desuden gennemskuelige og simple, som er vigtigt for mig som kunde, når man skal danne sig et overblik i forhold til det samlede budget,” fortæller Stine Caspersen.

Annes erfaring omfattende inden for markedsføring

Samarbejdet med Stine Caspersen har været en smule utraditionelt, dels pga. konstellationen, men også fordi formålet med annoncering var mere med fokus på kendskab end på direkte konverteringer. Stine er superskarp til content marketing, og sammen fik vi lavet kampagner både for selve appen, men også med udgangspunkt i en influencerkampagne, som kørte sideløbende.

Vi fik eksponeret appen, udvidet kendskabet til appen, og fik testet forskellige formater af. Vi lærte begge utrolig meget af at markedsføre appen, og havde fokus på at trial and error var en del af processen.

“Anne er ærlig, troværdig og utrolig kompetent. Hendes erfaring er ikke kun begrænset til annoncering, men breder sig til alle discipliner inden for markedsføring. Det er en kæmpe styrke.” fortæller Stine Caspersen

“Anne lover ikke noget, som hun ikke kan holde”

Stine fortæller videre: “Jeg vil anbefale Anne til mindre og mellemstore virksomheder, som søger en skarp profil. Anne lover ikke noget, som hun ikke kan holde. Jeg har anbefalet hende mange gange – både pga. hendes fair priser, men også fordi hendes måde at arbejde på tiltaler mig.”

Vi arbejder med hele paletten af markedsføring på sociale medier, og kan derfor hjælpe dig med alt fra teknik, lead generering, sparring, test/evaluering og meget mere.

Hvis du har brug for hjælp eller blot vil vide mere, så kontakt os på hello@annebilling.dk eller via bookingkalenderen nederst på siden👇

Læs også