Konsulenthjælp

Her er et udpluk af tilfredse kunder

Alene på grund af hendes helt åbenlyse og store faglige kapacitet får Anne mine varmeste anbefalinger. Men det allerbedste ved vores samarbejde var faktisk Annes fleksibilitet, lydhørhed og evne til at sætte sig i mit sted. Hendes rådgivning tog afsæt i, hvad der var vigtigt for mig, hvad der føles rigtigt i min virksomhed, med den personlighed jeg har og ikke mindst mine specifikke ønsker til hvilke funktioner og platforme, jeg ønsker at bruge.

Anne kom med adskillige konkrete forslag til, hvad jeg skal gøre for at nå de mål, jeg havde bedt om hjælp til. Præsenteret på en måde, der var som skræddersyet til mig. Der var ikke noget med at blive proppet ned i en “hvis du vil frem, så skal du gøre sådan her kasse”, men derimod masser af fokus på, hvad fungerer allerede godt, hvad kan du lide at lave og hvordan skruer du op for det.

Kort sagt en rådgivning, der gør indtryk personligt og professionelt.

– Janne Leth Førgaard, Ekstramor.dk

Anne har fuldstændig styr på det dér med Facebookannoncering – ja og på promovering i det hele taget. Jeg bookede en 3 timers session med min virksomhed i centrum. Og i løbet af de 3 timer fik jeg skabeloner med hjem, så jeg blot kan plotte mine billeder og tekst ind, og så er jeg kørende mht. mine Facebook-annoncer. Jeg fik styr på min strategi mht. annoncering. Derudover fik vi vendt mulige produkter og idéer til min portefølje.

Anne er VIRKELIG dygtig, og jeg kan varmt anbefale hende.

– Louise Cecillia Larsen, Tarotkurser.dk

Jeg anbefaler altid Anne Billing til mine kunder, når de søger rådgivning til – eller eksekvering af deres Facebook-annoncering. Det gør jeg, fordi jeg ved, at de hos Anne får den bedst tænkelige kompetente rådgivning.

Anne har flere gange hjulpet mig på plads, når jeg selv er faret vild i Facebooks annonceværktøjer og Business Manager.

– Rikke Ekelund, rikkeekelund.dk

Jeg havde fornøjelsen af at tale med Anne en dag fyldt med frustrationer omkring markedsføring på de sociale medier. Anne smed alt hun havde i hænderne (sådan virkede det på mig) og hjalp med at gå bag om min side og brugte en halv time på at hjælpe mig med siden, og viden omkring de rette indstillinger. Det var en sand fornøjelse at tale med dig. Ingen tvivl om din viden og kompetencer.

Tak for hjælpen – jeg vender tilbage en anden gang igen.

– Kevin Heumann, Arketype.nu

Anne Billing er knivskarp og letforståelig. Jeg sætter selv mine annoncer op, men at få Annes kyndige øjne på, hvad jeg kan gøre bedre, og akutte førstehjælp, når der opstår problemer, er uundværligt. Det sparer mig energi, tid og tårer og giver samtidig mod på at blive bedre til Facebook-annoncering.

– Charlotte Heje Haase, bareskriv.dk

Kanon service fra Anne!!

Jeg havde aldrig skrevet eller snakket med Anne før en fredag morgen, hvor jeg meget desperat ringer for at få hjælp til en annonce, som Facebook ikke vil godkende til et nyt koncept, jeg skulle starte op.

Imens vi snakker går Anne ind og kigger på opslaget og får derefter adgang til min annonce, da det ikke lige giver mening med afvisningen fra Facebook.
Anne giver mig nogle råd til rettelser i teksten (gravid er åbenbart et fy-ord hos Facebook), og laver samtidig en perfekt målgruppe til opslaget.

Opslaget blev godkendt og jeg fik god respons på det!!

Jeg vidste, at Anne var den rette til opgaven, og jeg vil helt sikkert bruge hende fremadrettet!

5 store stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Asger Heindorf, Dansk kropsterapi

5 klare stjerner til Anne, som redder mig virtuelt tidligt som sent!
En særlig bonus er, at Anne forklarer mig ting og “lærer mig op” i brugen og mulighederne i mit site, der før forekom som både beskrevet på både russisk og latin. Hvilket betyder, at jeg faktisk selv i dag kan fikse ting, som jeg før betalte webeksperter for i dyre domme.

– Pernille Rahbek, @pernillesdaily

Vi havde brug for et par pointers ift. vores brug af Instagram, og opsøgte i den forbindelse Anne. Anne gav os flere konkrete råd, der var lette for os at implementere med det samme, og som giver god mening for os som forening at gøre brug af. Anne forklarer tingene på en nem og ligetil måde, og hun gør det til tider lidt konfuse forståeligt og brugbart. Efter en times tid var vi klar til at gå i gang med nogle nye tiltag på Instagram, og det er ikke sidste gang vi går til Anne for kompetent vejledning om brug af sociale medier på en kommerciel måde.

– Ursula Fugmann Kragh, Dansk Erhverv

Jeg modtog 1:1 undervisning af Anne i brugen af LinkedIn og sociale medier.
Anne har på en meget overskuelig og pædagogisk måde åbnet mine øjne for LinkedIns mange funktioner, og hvordan man kan benytte de sociale medier, Google mv. på en strategisk måde til at fremme egen markedsværdi.

Ud over at Anne er dygtig, er hun også virkelig rar at være samme med. Man føler sig i gode hænder hos Anne, når man skal dele lidt om sig selv, mens man sidder og arbejder med sin egen fremtoning på sociale medier og søger på sit eget navn. Jeg troede, jeg vidste en del, men gik optimeret fra mødet.

Jeg vil klart anbefale Anne til andre, der tror de kender til de sociale mediers muligheder Og til folk der ved, de har potentiale for en opgradering …

– Anja Schremmer Hartmann, Banedanmark

At overlade min hjemmeside i hænderne på en anden person var ikke det første der faldt mig ind, men jeg havde brug for professionel hjælp til min hjemmeside.

Efter mit første møde med Anne var jeg slet ikke i tvivl: Anne forstod mine interesser for min hjemmeside, hun udfordrede mig kærligt med kreative idéer og værktøjer, der fremhævede mit personlige fingeraftryk.

Hun havde sat sig ind i etikker omkring mit fag og som samtalen udviklede sig, blev jeg opmærksom på, at Anne så mig som person bag hjemmesiden og ikke kun hjemmesiden, det var så trygt. Det betød, at min hjemmeside med Annes kyndighed blev meget mere professionel og personlig, end jeg havde forestillet mig.

Jeg har hele vejen været meget tryg ved at overlade mit “professionelle ansigt” til Anne, og jeg er ovenud tilfreds med resultatet. Det har været et fantastisk samarbejde.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anne Billing.

– Susanne Grundt Larsen, sglterapi.dk

Anne har en rigtig god forretningsforståelse, og mange års erfaring indenfor e-handel, projektledelse, optimering af websites, kundeservice, sociale medier osv. Anne er knivskarp og nørdet på den ’fede’ måde. Hun elsker at sætte sig ind i tingene og komme helt til bunds og blive specialist – hvilket jeg definerer som den ”seje nørd”.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Anne, som er meget kompetent indenfor hendes område.

– Louise Hauerberg, IIH Nordic

Jeg kan varmt anbefale Anne Billing.
Hun er super professionel – og jeg fik hurtigt 100% tillid til hende. Hun ved, hvad hun snakker om!
Hun giver virkelig god service. Ud over den opgave, vi havde aftalt, fulgte hun op på, hvordan annoncen konverterede og tilbød desuden også en telefonsamtale efter annoncens udløb, hvor hun svarede på alle mine spørgsmål og gav gode råd til, hvordan jeg selv fremover kunne styre min annonce bedst muligt.

Hun er dejlig at snakke med – lige ud ad landevejen og kan forklare sine nørderier med annoncer, så man forstår hvert et ord.

– Helle Bentzen, hellebentzen.dk

Anne Billing er super god på alle punkter – og så gør det heller ikke noget med en god portion humor.
Derfor har jeg også trygt overladt al opsætning og overvågning af min Facebook annoncering til Anne Billing. Hun råber op, hvis der er noget jeg skal gøre, og det giver mig en herlig ro til at fokusere på de ting, jeg gør bedst i min forretning.

– Carina Svendsen, kenddinepenge.dk

Anne er bare en haj til alt det der bagom på sociale medier – og har været min redning og tekniske support i forbindelse med opsætning af Aftenskolens Facebook og Instagram. Anne forstår den labyrint af ind- og udgange, smuthuller, omveje, dead ends osv. som findes i forbindelse med opsætningen af diverse platforme – og hun giver bare ikke op før udfordringerne er løst.

Jeg har også deltaget i Annes kurser i Facebook og Instagram, hvor der var rigtig mange tips og tricks, som gør at mit arbejde med annoncer og opsætning af de forskellige platforme er blevet meget mere målrettet.

– Louise Jægersborg, apa.dk