Undervisning

Her er et udpluk af tilfredse kunder

Jeg har af flere omgange brugt Anne Billing til at undervise mine kursister på mit populære Online Markedsførings Mentor Forløb – Anne kan på forunderlig vis gøre virkelig svært og nørdet viden om f.eks. Facebookannoncering til noget ret simpelt og let forståeligt, så mine kursister hurtigt kan få implementeret det i deres forretning.

Jeg hører mine kursister igen og igen udtale, at Anne og hendes undervisning er årsagen til, at de har givet Facebook og Instagram en chance mere, og endda fået rigtig gode resultater ud af det. Hun formår at nå hver enkelt deltager på hvert deres niveau.

Ud over at være en knaldskarp og dygtig underviser er hun også sjov og humoristisk, og det er altså bare skønt, når man arbejder med viden, der godt kan blive lidt tungt at danse med.

Jeg har anbefalet Anne så meget, at jeg næsten skammer mig over det efterhånden. Men det ER altså svært at finde en underviser, som er helt fremme i skoene med, hvad der sker på FB og Instagram fronten, OG så er virkelig dygtig til at formidle denne viden.

Kæmpe anbefaling herfra.

– Maj Wismann, websexolog.dk

Det er intet mindre end FANTASTISK – og jeg har selv gjort hele l*rtet 😃💪🚀🎉

Men det havde dælme aldrig kunne lade sig gøre uden Anne Billing 😘

Anne har lavet online kurset “Facebookannoncering for begyndere” og lad mig bare sige det sådan her: Det SPARKER r*v 🔥

De åbenlyse fordele:
– Korte, enkle videoer.
– Skridt for skridt så det er til at forstå.
– Du kommer vitterlig hele vejen og ender med at offentliggøre din annonce.

Ting jeg ikke lige havde set komme:
– At jeg også lige skulle få fixet totrins-godkendelse på samtlige kanaler (og det er f*ndme nemt når Anne forklarer hvordan 😄👍).
– At jeg også lige skulle naile opsætning i Zapier
– Og blive kreativ med målgrupper, så det rent faktisk giver mening for mig.

Hvis du har gået med tanken om, at du også godt selv gad at have styr på Facebook annoncering, så har dét her kursus mine varmeste anbefalinger.

PS: Ingen reklame her – bare dyb taknemmelighed over endelig at være kommet i gang selv og med en vished om, at nu har kurset til når jeg skal sætte den næste annonce op 💖

PPS: Personligt har jeg brugt kurset til I DAG at lave min første egen Facebook Lead annonce, så endnu flere kan få glæde af min budgetskabelon, som alle (vitterlig) kan finde ud af.

– Carina Svendsen, Kenddinepenge.dk

Jeg og mine medlemmer var alle ekstremt tilfredse med Anne Billing’s undervisningsdag hos os. Dagen var vel tilrettelagt, tidsplanen blev overholdt (hvilket er vigtigt for os), og alle gik hjem med meget mere end vi havde forventet! Annes viden om emnet var enorm, og hun formåede at nå hver enkelt deltager på hvert deres niveau.

Det er ikke sidste gang, vi booker Anne til at komme og undervise os!

– Dorte Lytje, Feminin Business Mentor, dortelytje.com

Jeg tilmeldte mig Instagram kurset for at blive up-to-date med, hvad der rører sig på Instagram. Og mit mål blev i den grad opfyldt, da jeg udover en opdatering også gik fra kurset med en masse nyttige fif og værktøjer.

Jeg valgte at tilmelde mig hos AnneBilling.dk, da jeg har fulgt Anne på de sociale medier, og synes at hun gør det rigtig godt. Samtidig var det super fint, at det var et mindre hold, hvor der var mulighed for at stille spørgsmål. Instagram kurset var inspirerende, spændende og meget lærerigt.

Jeg har fået lyst til at arbejde videre med Instagram i min markedsføring, og jeg har fået et godt skub i forbindelse med brug af SoMe. . . Og selvom jeg husker lyden af et modem, så er jeg ikke for støvet til at bruge de platforme, hvor vores kunder er.

Anne er en faktisk dygtig underviser. Super engageret, og taler ikke i koder. Og så er det fantastisk, at Anne tager sin “egen medicin”.

Instagram kurset var inspirerende, spændende og meget lærerigt, og jeg vil anbefale Anne Billing til ALLE, der har med SoMe at gøre.

– Rikke Funder Hoppe, Kursustrappen.dk / MinTandboerste.dk

Jeg vil gerne være mere synlig på de sociale medier for derved at kunne nå ud til flere mennesker og hjælpe dem, der kunne have gavn af min viden. Jeg var også klar over, at rigtig mange af mine potentielle klienter er i den yngre aldersgruppe, og er mere på Instagram end Facebook. Derfor var det vigtigt for mig at lære mere om brugen af Instagram og alle dets muligheder.

Jeg tilmeldte mig Annes Instagramkursus, fordi hun har en kæmpe viden om alle mulige teknikker og detaljer, og en stor erfaring i at formidle dette til sådan nogle som mig. Derudover har jeg tidligere haft stor glæde af Anne Billing hjælp ifbm. Facebook.

På kurset fik jeg virkelig mange oplysninger om alle mulige funktioner på Instagram samt andre programmer og platforme, der kan være hjælpsomme.

Efter kurset har jeg fået mod på at blive aktiv med min markedsføring på Instagram igen på en ny og langt mere målrettet måde. Samtidig har jeg fået en forståelse for forskellige funktioner, som jeg ikke helt kunne se idéen med tidligere!

Det var en dejligt “nede-på-jorden” undervisning, hvor der var plads til masser af spørgsmål med udgangspunkt i den enkelte deltagers situation. En super dejlig, hyggelig, inspirerende, indholdsrig og lærerig dag.

Jeg vil helt sikkert anbefale Anne Billing, hvis man gerne vil lære mere om brugen af de sociale medier.

– KatherineSara, psykoterapeut, katherinesara.dk

Jeg søgte efter et kursus i Instagram, fordi jeg gerne ville vide mere om, hvordan jeg bedst kunne anvende mediet i min forretning. Mit valg faldt på Anne Billing, da jeg følger hende på FB og (nu på insta), og synes hun har nogle fine fif.

Undervisningen var god og let forståelig, og Anne var klar på at springe lidt rundt i det og styrede samtidig fint de mange spørgsmål.

Det var et rigtig udbytterigt kursus, og jeg vil bestemt anbefale Annebilling.dk. Tak for en rigtig god kursus dag.

– Bettina Herlev, lægeeksamineret kosmetolog, makeup-artist og sygeplejerske, Klinik Bettina

Jeg deltog på Instagram-kurset, fordi jeg gerne ville vide noget mere om mine options på Insta, og især lære at lave de der samlinger af højdepunkter og IGTV.

Jeg har fulgt lidt med Anne on and off, og også har købt et enkelt kursus på et tidspunkt. Det gjorde, at jeg følte mig tryg ved Anne og hendes måde at formidle helt lavpraktisk og nede på jorden,. Da jeg længe har følt behov for at udforske Insta, og Annes kursus kom op, var det bare rette match.

Undervisningen var så fin og som som forventet helt lavpraktisk og nede på jorden, og jeg er helt konkret kommet i gang med at lege med mine egne samlinger af højdepunkter og fik gennemgået min profil og forskellige muligheder som linktree på Insta, og andre ting, som lander hen ad vejen.

Der var No filter, lavpraktisk, Hands on og Down to Earth!

Det er prof, trygt, til at gå til for sådan en som mig.

– Elenor Munch, holistisk kropsterapeut, numerolog & grundlægger af Helates-metoden

Jeg vil anbefale kurset til alle, der har brug for en grundig introduktion til Facebook-annoncering!
Jeg har lært hands on, hvordan man sætter en annonce op, og jeg har lært en del nyt omkring opbygning af en annonce.

Anne er rigtig god til at forklare tingene, så de bliver til at forstå.

Jeg vil anbefale kurset til alle, der har brug for en grundig introduktion til annoncering, og det har været dejligt at få mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

– Anja Damgaard Lind, Social Media by Heart

Anne er SÅ gennemført dygtig og professionel. Jeg har været på kursus i Instagram hos Anne, og jeg er VIRKELIG blevet klogere… Inden kurset var jeg i tvivl om jeg kunne bruge Instagram i min virksomhed, men den tvivl fik Anne hurtigt vendt. Så nu er jeg ikke længere i tvivl om at det kan det godt. Anne er så gennemført dygtig og professionel, og jeg glæder mig til at hun skal hjælpe mig med mine Facebookannoncer.

– Louise Cecillia Larsen, tarotkurser.dk

Jeg ville ønske, at jeg havde taget dette kursus inden, jeg bare kastede mig ud i det. Med den viden jeg har nu, er det faktisk helt indlysende, at den ikke ville give det resultatet, jeg ønskede. Så jeg kunne have sparet penge ved at tage kurset først. Jeg fik fuld valuta for pengene!

– Heidi Vesterberg, journalist, vesterberg.dk

Det var et virkelig godt kursus, og jeg vil til enhver tid anbefale det varmt til andre. Jeg lærte helt konkret at lave annoncer, der gav direkte resultater, men jeg fik også indsigt i alt det andet man også kan, og som jeg skal lære i fremtiden. Jeg fik 3-doblet mine likes.

– Pia Olsen, yogainstruktør og forfatter, citat.dk

Tak for et FANTASTISK Instagramkursus. Jeg gik virkelig glad hjem derfra, og ærgrede mig næsten over (eller det gjorde jeg) at der ikke var en dag to, jeg kunne se frem til 🙂 At deltage i Instagramkurset har givet mig mere ro omkring Instagram samt overblik over, hvordan jeg skal bruge mediet.

Jeg var selv gået i gang på Instagram, men følte mig lidt usikker og heller ikke helt tryg ved mediet. Jeg havde heller ikke helt knækket koden i forhold til brugen af det.

Jeg har i den tid, jeg har været selvstændig, altid tænkt, at det var Anne, der skulle hjælpe mig godt i gang på de sociale medier. Jeg fik hende engang anbefalet, og jeg kan kun sige, at hun levede fuldt ud op til den anbefaling. Det er også Anne, jeg vil søge hjælp hos, når jeg er klar til næste skridt på de sociale medier – Det er helt sikkert!

Anne skabte ro og en naturlig lethed omkring Instagram, hvilket gjorde det mere overskueligt og samtidig mindre utrygt for mig. Og så viste hun mig, hvordan tingene skulle gøres step by step (sådan læringsform er bare lige mig!).

At deltage i kurset har givet mig mere ro omkring Instagram samt overblik over, hvordan jeg skal bruge mediet. Det manglede jeg virkelig! Og så har jeg fået nogle helt konkrete værktøjer med.

Anne har en skøn personlighed, nærværende og helt nede på jorden. Og så har hun en god portion humoristisk sans indflettet i sine formidlingsevner. Jeg havde frygtet lidt, at det ville blive langhåret for mig at skulle sætte mig ind i Instagram, men i stedet følte jeg mig godt tilpas, virkelig motiveret og top-underholdt mens jeg lærte.

Alt i alt var det en virkelig god oplevelse at være på Annes Instagram kursus. Stemningen var god, og jeg fik alt det med mig, jeg havde håbet på, og lidt til.

Anne ved virkelig hvad hun snakker om, og hun har en fantastisk måde at formidle sin viden på. Og så er hun bare et virkelig skønt menneske. Jeg vil til en hver tid anbefale Anne på det varmeste.

– Line Pryds, mentor og unge coach, linepryds.dk

Jeg har fået 500 nye likes på min Facebookside, øget tilmeldingerne på mit nyhedsbrev og en voldsom øget trafik på min hjemmeside: Da jeg boostede et populært blogindlæg havde jeg på 1 døgn over 3000 besøg.

Den pædagogiske opbygning af kurset gjorde, at det blev udbygget og bygget op på en god måde. Jeg har allerede anbefalet kurset flere gange!

– Helene Rosendahl Hillersdal, coach

Jeg har med stor tilfredshed og resultat deltaget i Annes Instagram-kursus. Jeg havde nogle spørgsmål med hjemmefra, som jeg gerne ville have besvaret, og det fik jeg. Både i løbet af undervisningen og indimellem øvelserne, hvor Anne var til rådighed og kunne svare på det hele.

Anne er – udover at kunne sit fag – en rigtig dejlig konkret og humoristisk underviser.

Jeg kan varmt anbefale at deltage i dette kursus, hvis du har lyst til eller brug for at få mere indsigt i Instagram og dets muligheder.

– Malene Ratajczak, clairvoyance, healing og kanalisering, malene-ratajczak.dk

Efter kurset gik jeg hjem og brugte alt det, jeg havde lært: De rigtige hashtags, flere af dem, og jeg er blevet mere aktiv. Derudover har jeg brugt mine Stories strategisk og tagget samarbejdspartnere, som så har delt dem i deres netværk.

Efter 25 dage rundede jeg 400 nye følgere, og 3 dage senere var der 562, og jeg har egentlig bare gjort, hvad der stod i mine noter.

Jeg føler virkelig, jeg har fået fuld valuta for kursuspengene og har givet kurset de bedste anbefalinger til én af mine leverandører og sagt, at de bare skal tage afsted.

– Tine Vestergaard, garnhimlen.dk

Jeg deltog på Instagramworkshoppen, fordi vi havde svært ved at finde en rød tråd. Det andet problem var at få swipe-up knappen uden at have 10.000 følgere. For som webshop gør den funktion det meget lettere at sælge vores varer gennem Instagram.

Gennem kendskab til Anne Billing og den viden hun har, vidste jeg, at jeg ville kunne få svar på de spørgsmål og problemer, vi havde med vores Instagram. Gennem slides, eksempler og vores lille efterfølgende 1:1 snak fik jeg en masse gode tips og tricks til at skabe den røde tråd, og hvordan jeg gør det nemmest.

Derudover fik jeg indblik i IGTV, som jeg intet vidste om, og fik en grundlæggende viden om, hvordan jeg kan bruge den bedst muligt ud fra de varer vi sælger – og dermed få swipe-knappen, som var en stor glæde.

Min deltagelse på kurset har resulteret i, at jeg nu er i fuld gang med at lægge en helt ny strategiplan for vores Instagram, så vi kan finde frem til den rette identitet, som både vi og vores kunder vil kunne lide.

Jeg elsker at Anne er så energisk og ærlig. Jeg fik virkelig følelsen af, at hun ved hvad hun snakker om. Og at man kunne stille alle de spørgsmål man ville uanset viden og niveau. Jeg kunne også virkelig godt lide variationen i undervisningen: Dét at vi fik en “klassisk klasse undervisning” til at starte med, fik lov at arbejde selv, hvor vi hjalp hinanden på tværs og der også var mulighed for en 1:1 snak.

En rigtig godt, lærerigt og meget hyggeligt kursus, hvor tiden fløj afsted og hvor man sidder med den følelse af, at man egentlig gerne vil tilbage og høre mere.

Jeg anbefaler workshoppen til andre selvstændige, der savner en rød tråd i deres Instagramprofil og som gerne vil have mere ud af de funktioner, der er. Kurset var rigtig godt, og jeg fik den viden som især manglede.

Tak for en rigtig god og lærerig dag.

– Sidsel Gaard, NORU.dk

Egentlig søgte jeg ikke efter et kursus, men da jeg så et opslag på Facebook eller Instagram om kurset, hvor der var mulighed for at gå hjem med en månedsplan tilmeldte jeg mig.

Jeg har tidligere kendskab til Anne igennem Feminin Business Circle, og har der igennem før deltaget i et af hendes kurser. På workshoppen fik jeg redskaber til hvordan jeg kan lægge en plan for regelmæssige opslag på instagram, og jeg gik hjem med nye punkter til to-do listen.

Noget, jeg specielt godt kunne lide, var at Anne kom med specifikke brugbare løsninger, nemt og overskueligt. Jeg gik hjem med alle redskaber til at lægge en plan til en måned ad gangen, og det var super godt.

Samtidig fik vi tips og tricks til at stramme vores profiler op, og bruge Instagram optimalt.

Jeg vil gerne anbefale workshoppen til andre selvstændige: Anne er en dygtig, behagelig og vidende underviser med styr på stoffet.

– Majbrit Løfqvist, strategi – og pengementor, www.mljk.dk

Jeg tilmeldte mig Instagramworkshoppen hos Anne, fordi jeg kun har været i gang på Instagram siden februar, og den stod lidt stille. Det var en bekendt, som også er kunde hos Anne Billing, som anbefalede mig at tage afsted.

Med hjælp fra Anne og de andre kursister fik jeg opdateret min profil og fik svar på mine spørgsmål undervejs. Selvom jeg ikke har fulgt så meget med i det her med Instagram, er jeg sikker på, at jeg nok skal få styr på det. Anne var god til at formidle, og brugte masser af humor og gode metaforer og eksempler undervejs.

Jeg kunne specielt godt lide Annes måde at undervise på: Hun er autentisk og svarer gerne på alle de spørgsmål, der dukker op undervejs. Jeg har fulgt Anne længe og ved, hvad hun står for, og den gode stemning gjorde, at dagen var en god oplevelse.

– Sally Tautoft, ejer og leder af Misa Yoga Skole

Jeg gik hjem fra kurset i dag med en fornemmelse af at min Instagramprofil havde fået shapewear undertøj på: Stadig den samme Instagramprofil, men strammet op de helt rigtige steder. Det allervigtigste og overraskende for mig var at finde min målgruppe. Det har jeg aldrig tænkt på så specifikt, var godt klar over det mest var kvinder, men ikke, at det var så meget.

Anne underviser på en meget uhøjtidelig, imødekommende og kompetent måde, og jeg er meget tilfreds med dagens kursus. Kan klart anbefales.

Det var også dejligt at møde andre iværksættere og udvide mit netværk.

– Betina Miemitz, kunstner, miemietz.dk

Anne er gæstelærer hvert år i undervisningen i kommunikationsplanlægning for natur- og kulturformidlingsstuderende på Skovskolen, Københavns Universitet. Hun ved alt hvad de studerende gerne vil vide om markedsføring på sociale medier, og hun er en super underviser. Hendes præsentationer og svar på spørgsmål er altid vidunderligt lærerige, levende og brugbare. Vi ringer igen næste år.

Martin Einfeldt, ekstern lektor i kommunikationsplanlægning, Københavns Universitet