Kunder & referencer

Janne Leth Førgaard Avatar
Rådgivning, der gør indtryk personligt og professionelt. Alene på grund af hendes helt åbenlyse og store faglige kapacitet får Anne mine varmeste anbefalinger. Men det allerbedste ved vores samarbejde var faktisk Annes fleksibilitet, lydhørhed og evne til at sætte sig i mit sted. Hendes rådgivning tog afsæt i, hvad der var vigtigt for mig, hvad der føles rigtigt i min virksomhed, med den personlighed jeg har og ikke mindst mine specifikke ønsker til hvilke funktioner og platforme, jeg ønsker at bruge. Anne kom med adskillige konkrete forslag til, hvad jeg skal gøre for at nå de mål, jeg havde bedt om hjælp til. Præsenteret på en måde, der var som skræddersyet til mig. Der var ikke noget med at blive proppet ned i en "hvis du vil frem, så skal du gøre sådan her kasse", men derimod masser af fokus på, hvad fungerer allerede godt, hvad kan du lide at lave og hvordan skruer du op for det. Kort sagt en rådgivning, der gør indtryk personligt og professionelt.

Janne Leth Førgaard, ekstramor.dk
Janne Leth Førgaard
Ekstramor.dk, Ekstramor.dk
Martin Einfeldt Avatar
Anne ved alt hvad de studerende gerne vil gerne vil vide om markedsføring på sociale medier Anne er gæstelærer hvert år i undervisningen i kommunikationsplanlægning for natur- og kulturformidlingsstuderende på Skovskolen, Københavns Universitet. Hun ved alt hvad de vil gerne vil vide om markedsføring på sociale medier, og hun er en super underviser. Hendes præsentationer og svar på spørgsmål er altid vidunderligt lærerige, levende og brugbare. Vi ringer igen næste år.
Martin Einfeldt
Hjælp til opstart Anne har været en kæmpe hjælp til at udvikle vores image på de sociale medier. Hun er kommet med gode input og fået tingene til at ske 🙂
Jimmie
Diana Cookie Avatar
Anne er super flink, professionel og hjælpsom. Stor anbefaling herfra. Hvis du skal have hjælp til din IG og FB annoncering, å er du hos Anne i trygge hænder.
Diana Cookie
Lise Halskov Avatar
Anne Billing er simpelhen så dygtig og strategisk tænkende, når det kommer til Facebook annoncer, at hun formår lige at give hele strategien det sidste skub, der gør at du får endnu mere ud af dit annoncebudget. Varm anbefaling herfra
Lise Halskov
Kjøbenhavns Guldsmedelaug Avatar
Anne Billing er meget kompetent og er rigtigt god til at forklare om Instagram på en måde, så alle er med. Og så er hun tilmed vildt sød og hjælpsom.
Kjøbenhavns Guldsmedelaug
Rikke Ekelund Avatar
Jeg anbefaler altid Anne Billing til mine kunder, når de søger rådgivning til - eller eksekvering af deres Facebook-annoncering. Det gør jeg, fordi jeg ved, at de hos Anne får den bedst tænkelige kompetente rådgivning.

Anne har flere gange hjulpet mig på plads, når jeg selv er faret vild i Facebooks annonceværktøjer og Business Manager.
Rikke Ekelund
Louise Cecillia Larsen Avatar
Anne har fuldstændig styr på det dér med facebookannoncering - ja og på promovering i det hele taget. Jeg bookede en 3 timers session med min virksomhed i centrum. Og i løbet af de 3 timer fik jeg skabeloner med hjem, så jeg blot kan plotte mine billeder og tekst ind og så er jeg kørende mht. mine facebookannoncer. Jeg fik styr på min strategi mht. annoncering. Derudover fik vi vendt mulige produkter og idéer til min portefølge. Anne er VIRKELIG dygtig og jeg kan varmt anbefale hende.
Louise Cecillia Larsen
KatherineSara Avatar
Jeg har fået mod på at blive aktiv med min markedsføring på Instagram igen Jeg vil gerne være mere synlig på de sociale medier, for derved at kunne nå ud til flere mennesker og hjælpe dem der kunne have gavn af min viden. Jeg var også klar over, at rigtig mange af mine potentielle klienter, er i den yngre aldersgruppe, der er mere på Instagram end Facebook, og derfor var det vigtigt for mig, at lære mere om brugen af Instagram og alle dets muligheder.

Jeg tilmeldte mig Annes Instagramkursus, fordi hun har en kæmpe viden om alle mulige teknikker og detaljer, og en stor erfaring I at formidle dette til sådan nogle som mig. Derudover, har jeg tidligere haft stor glæde af Anne Billing hjælp ifbm. Facebook.

På kurset fik jeg virkelig mange oplysninger om alle mulige funktioner på Instagram, samt andre programmer og platforme der kan være hjælpsomme.

Efter kurset har jeg fået mod på at blive aktiv med min markedsføring på Instagram igen, på en ny og langt mere målrettet måde. Samtidig har jeg fået en forståelse for forskellige funktioner, som jeg ikke helt kunne se idéen med tidligere!

Det var en dejligt "nede-på-jorden" undervisning, hvor der var plads til masser af spørgsmål med udgangspunkt i den enkelte deltagers situation.

En super dejlig, hyggelig, inspirerende, indholdsrig og lærerig dag.

Jeg vil helt sikkert anbefale Anne Billing, hvis man gerne vil lære mere om brugen af de sociale medier.
KatherineSara
Rikke Funder Hoppe Avatar
Instagram kurset var inspirerende, spændende og meget lærerigt Jeg tilmeldte mig Instagram kurset for at blive up-to-date med hvad er rør sig på Instagram. Og mit mål blev i den grad opfyldt, da jeg udover en opdatering også gik fra kurset med en masse nyttige fif og værktøjer.

Jeg valgte at tilmelde hos AnneBilling.dk - da jeg har fulgt Anne på de sociale medier og synes at Anne gør det rigtig godt. Samtidig var det super fint, at det var et mindre hold, hvor der var mulighed for at stille spørgsmål.

Jeg har fået lyst til at arbejde videre med Instagram i min markedsføring, og jeg har fået et godt skub i forbindelse med brug af SoMe. . . Og selvom jeg husker lyden af et modem, så er jeg ikke for støvet til at bruge de platforme, hvor vores kunder er.

Anne er en faktisk dygtig underviser. Super engageret og taler ikke i koder. Og så er det fantastisk at Anne tager sin "egen medicin”.

Instagram kurset var inspirerende, spændende og meget lærerigt, og jeg vil anbefale Anne Billing til ALLE der har med SoMe at gøre.
Rikke Funder Hoppe
www.Kursustrappen.dk og www.MinTandboerste.dk
Elenor Munch Avatar
No filter, lavpraktisk, Hands on og Down to Earth! Jeg deltog på Instagram kurset, fordi jeg gerne ville vide noget mere om mine options på Insta og især lære at lave de der samlinger af højdepunkter og IGTV.

Jeg har fulgt lidt med Anne on and of og også har købt et enkelt kursus på er tidspunkt. Det gjorde, at jeg følte mig tryg ved Anne og hendes måde at formidle helt lavpraktisk og nede på jorden, og da jeg længe har følt behov for at udforske Insta, og Annes kursus kom op, var det bare rette match.

Undervisningen var så fin og som som forventet helt lavpraktisk og nede på jorden, og jeg er helt konkret kommet i gang med at lege med mine egne samlinger af højdepunkter og fik gennemgået min profil og forskellige muligheder som linktree på Insta, og andre ting, som lander hen ad vejen.

Der var No filter, lavpraktisk, Hands on og Down to Earth!

Det er prof, trygt, til at gå til for sådan en som mig.
Elenor Munch
Holistisk Kropsterapeut, Numerolog & Grundlægger af Helates metoden, Karma Hytten
Bettina Herlev Avatar
God og let forståelig undervisning Jeg søgte efter et kursus i Instagram, for jeg gerne ville vide mere om hvordan jeg bedst kunne anvende mediet i min forretning.
Mit valg faldt på Anne Billing, da jeg følger hende på FB og (nu på insta) og synes hun har nogle fine fif.

Undervisningen var god og let forståelig, og Anne var klar på at springe lidt rundt i det og styrede samtidig fint de mange spørgsmål.

Det var et rigtig udbytterigt kursus, og jeg vil bestemt anbefale Annebilling.dk.

Tak for en rigtig god kursus dag.
Bettina Herlev
Lægeeksamineret kosmetolog, makeup artist og sygeplejerske, Klinik Bettina
Louise Cecillia Larsen Avatar
Anne er SÅ gennemført dygtig og professionel Jeg har været på kursus i Instagram hos Anne og jeg er VIRKELIG blevet klogere... Inden kurset var jeg i tvivl om jeg kunne bruge Instagram i min virksomhed, men den tvivl fik Anne hurtigt vendt. Så nu er jeg ikke længere i tvivl om at det kan det godt. Anne er så gennemført dygtig og professionel og jeg glæder mig til at hun skal hjælpe mig med mine Facebookannoncer.
Louise Cecillia Larsen
Charlotte Heje Haase Avatar
Anne Billing er knivskarp og letforståelig. Jeg sætter selv mine annoncer op, men at få Annes kyndige øjne på, hvad jeg kan gøre bedre, og akutte førstehjælp over Zoom, når der opstår problemer, er uundværligt. Det sparer mig energi, tid og tårer og giver samtidig mod på at blive bedre til Facebook annoncering.
Charlotte Heje Haase
Line PrydsCoach Avatar
At deltage i Instagramkurset har givet mig mere ro omkring Instagram samt overblik over, hvordan jeg skal bruge mediet. Tak for et FANTASTISK Instagramkursus. Jeg gik virkelig glad hjem derfra, og ærgrede mig næsten over (eller det gjorde jeg) at der ikke var en dag to, jeg kunne se frem til 🙂

Jeg var selv gået i gang på Instagram, men følte mig lidt usikker og heller ikke helt tryg ved mediet. Jeg havde heller ikke helt knækket koden i forhold til brugen af det.

Jeg har i den tid, jeg har været selvstændig, altid tænkt, at det var Anne, der skulle hjælpe mig godt i gang på de sociale medier. Jeg fik hende engang anbefalet, og jeg kan kun sige, at hun levede fuldt ud op til den anbefaling. Det er også Anne, jeg vil søge hjælp hos, når jeg er klar til næste skridt på de sociale medier - Det er helt sikkert!

Anne skabte ro og en naturlig lethed omkring Instagram, hvilket gjorde det mere overskueligt og samtidig mindre utrygt for mig. Og så viste hun mig, hvordan tingene skulle gøres step by step (sådan læringsform er bare lige mig!).

At deltage i kurset har givet mig mere ro omkring Instagram samt overblik over, hvordan jeg skal bruge mediet. Det manglede jeg virkelig! Og så har jeg fået nogle helt konkrete værktøjer med.

Anne har en skøn personlighed, nærværende og helt nede på jorden. Og så har hun en god portion humoristisk sans indflettet i sine formidlingsevner. Jeg havde frygtet lidt, at det ville blive langhåret for mig at skulle sætte mig ind i Instagram, men i stedet følte jeg mig godt tilpas, virkelig motiveret og top-underholdt mens jeg lærte.

Alt i alt var det en virkelig god oplevelse at være på Annes Instagram kursus. Stemningen var god, og jeg fik alt det med mig, jeg havde håbet på, og lidt til.

Anne ved virkelig hvad hun snakker om, og hun har en fantastisk måde at formidle sin viden på. Og så er hun bare et virkelig skønt menneske. Jeg vil til en hver tid anbefale Anne på det varmeste.
Line PrydsCoach
Malene Ratajczak Avatar
Jeg kan varmt anbefale at deltage i dette kursus, hvis du har lyst til eller brug for at få mere indsigt i Instagram og dets muligheder Jeg har med stor tilfredshed og resultat deltaget i Annes Instagram-kursus. Jeg havde nogle spørgsmål med hjemmefra, som jeg gerne ville have besvaret, og det fik jeg. Både i løbet af undervisningen og indimellem øvelserne, hvor Anne var til rådighed og kunne svare på det hele.

Anne er – udover at kunne sit fag - en rigtig dejlig konkret og humoristisk underviser.

Jeg kan varmt anbefale at deltage i dette kursus, hvis du har lyst til eller brug for at få mere indsigt i Instagram og dets muligheder.
Malene Ratajczak
Tine Vestergaard Avatar
562 nye Instagramfølgere på en måned efter kurset! Efter kurset gik jeg hjem og brugte alt det, jeg havde lært: De rigtige hashtags, flere af dem, og jeg er blevet mere aktiv. Derudover har jeg brugt mine Stories strategisk og tagget samarbejdspartnere, som så har delt dem i deres netværk.

Efter 25 dage rundede jeg 400 nye følgere, og 3 dage senere var der 562, og jeg har egentlig bare gjort, hvad der stod i mine noter.

Jeg føler virkelig, jeg har fået fuld valuta for kursuspengene og har givet kurset de bedste anbefalinger til en af mine leverandører og sagt, at de bare skal tage afsted.
Tine Vestergaard
Kristina Løvendal Avatar
1000 tak for al din vejledning og personlige hjælp og inspiration til opsætning af min shop på Instagram?
Kristina Løvendal
Sidsel Avatar
Jeg anbefaler Instagramworkshoppen til andre selvstændige, der savner en rød tråd i deres profil og som gerne vil have mere ud af Instagram Jeg deltog på Instagramworkshoppen, fordi vi hos havde svært ved at finde en rød tråd. Det andet problem var at få swipe-up knappen uden at have 10.000 følgere.
For som webshop, gør den funktion det meget lettere at sælge vores varer gennem Instagram.

Gennem kendskab til Anne Billing og den viden hun har, vidste jeg, at jeg ville kunne få svar på de spørgsmål og problemer, vi havde med vores Instagram.

Gennem slides, eksempler og vores lille efterfølgende 1:1 snak, fik jeg en masse gode tips og tricks til at skabe den røde tråd og hvordan jeg gør det nemmest.

Derudover fik jeg indblik i IGTV, som jeg intet vidste om, og fik en grundlæggende viden om, hvordan jeg kan bruge den bedst muligt, ud fra de varer vi sælger – og dermed få swipes-knappen, som var en stor glæde.

Min deltagelse på kurset har resulteret i, at jeg nu er i fuld gang med at lægge en helt ny strategiplan for vores Instagram, så vi kan finde frem til den rette identitet, som både vi og vores kunder vil kunne lide.

Jeg elsker at Anne er så energisk og ærlig. Jeg fik virkelig følelsen af, at hun ved hvad hun snakker om. Og at man kunne stille alle de spørgsmål man ville uanset viden og niveau.
Jeg kunne også virkelig godt lide variationen i undervisningen: Det at vi fik en “klassisk klasse undervisning” til at starte med, fik lov at arbejde selv, hvor vi hjalp hinanden på tværs og der også var mulighed for en 1:1 snak.

En rigtig godt, lærerigt og meget hyggeligt kursus, hvor tiden fløj afsted og hvor man sidder med den følelse af, at man egentlig gerne vil tilbage og høre mere.

Jeg anbefaler workshoppen til andre selvstændige, der savner en rød tråd i deres Instagramprofil og som gerne vil have mere ud af de funktioner, der er. Kurset var rigtig godt, og jeg fik den viden som især manglede.

Tak for en rigtig god og lærerig dag.
Sidsel
Majbrit Løfqvist Avatar
Jeg gik hjem med alle redskaber til at lægge en plan til en måned ad gangen. Det var super godt Egentlig søgte jeg ikke efter et kursus, men da jeg så et opslag på Facebook eller Instagram om kurset, hvor der var mulighed for at gå hjem med en månedsplan tilmeldte jeg mig.

Jeg har tidligere kendskab til Anne igennem Feminin Business Circle og har der igennem før deltaget i et af hendes kurser.

På workshoppen fik jeg redskaber til hvordan jeg kan lægge en plan for regelmæssige opslag på instagram, og jeg gik hjem med nye punkter til todo listen. ?

Noget, jeg specielt godt kunne lide, var at Anne kom med specifikke brugbare løsninger nemt og overskueligt. Jeg gik hjem med alle redskaber til at lægge en plan til en måned ad gangen og det var super godt.

Samtidig fik vi tips og tricks til at stramme vores profiler op og bruge Instagram optimalt.

Jeg vil gerne anbefale workshoppen til andre selvstændige: Anne er en dygtig, behagelig og vidende underviser med styr på stoffet.
Majbrit Løfqvist
Sally Tautoft Avatar
Nu ved jeg, at jeg nok skal få styr på Instagram – selvom det er nyt for mig Jeg tilmeldte mig Instagramworkshoppen hos Anne, fordi jeg kun har været i gang på Instagram siden februar, og den stod lidt stille. Det var en bekendt, som også er kunde hos Anne Billing, som anbefalede mig at tage afsted.

Med hjælp fra Anne og de andre kursister fik jeg opdateret min profil og fik svar på mine spørgsmål undervejs.

Selvom jeg ikke har fulgt så meget med i det her med Instagram, er jeg sikker på, jeg nok skal få styr på det. Anne var god til at formidle og brugte masser af humor og gode metaforer og eksempler undervejs.

Jeg kunne specielt godt lide Annes måde at undervise på: Hun er autentisk og svarer gerne på alle de spørgsmål, der dukker op undervejs. Jeg har fulgt Anne længe og ved, hvad hun står for, og den gode stemning gjorde, at dagen var en god oplevelse.
Sally Tautoft
Betina Miemitz Avatar
Min Instagramprofil har fået shapewear på: Stadig den samme – men strammet helt op de rigtige steder Jeg gik hjem fra kurset i dag med en fornemmelse af at min Instagramprofil havde fået shapewear undertøj på: Stadig den samme Instagramprofil, men strammet op de helt rigtige steder.

Anne underviser på en meget uhøjtidelig, imødekommende og kompetent måde, og jeg er meget tilfreds med dagens kursus.

Det var også dejligt at møde andre iværksættere og udvide mit netværk.
Betina Miemitz
Maj Wismann Avatar
Jeg har arbejdet sammen med Anne i mere end et år nu, og det har været og er stadig en rigtig god oplevelse. Anne har en super fin fornemmelse af, hvad der rører sig i min forretning, og det i kombi med hendes helt oprigtige interesse i min virksomhed gør, at vi faktisk får nogle rigtig fine resultater ift. bl.a. annoncering på Facebook. Anne har mange ideer og er ærlig i sin sparring. Det værdsætter jeg højt. De bedste anbefalinger herfra. Mange hilsner Maj Wismann - Ejer af sitet websexolog.dk
Maj Wismann
Anette Ketler Avatar
Anne har holdt et relevant, engageret og imødekommende oplæg for et hold studerende på natur- og kulturformidleruddannelsen om digital markedsføring. Inspirerende og i øjenhøjde - kan klart anbefales.
Anette Ketler
Lene Velschow Søgaard Avatar
Anne er super kompetent og har en fantastisk måde at undervise på - det er 5 stjerner herfra ???
Lene Velschow Søgaard
Camilla Qwist Avatar
Anne har hjulpet med facebookannoncering. Anne er super til at gøre det ( for mig) komplicerede - enkelt og konkret, så jeg ved hvad jeg skal gøre.

Tak for det
Camilla Qwist
Kevin Keune Heumann Avatar
Jeg havde fornøjelsen, at tale med Anne en dag fyldt med frustrationer omkring markedsføring på de sociale medier. Anne smed alt hun havde i hænderne ( sådan virkede det på mig) og hjalp med, at gå bag om min side og brugte en halv time på, at hjælpe mig med siden og viden omkring de rette indstillinger. Det var en sand fornøjelse, at tale med dig. Ingen tvivl om din viden og kompetencer. Tak for hjælpen - jeg vender tilbage en anden gang igen.
Kevin Keune Heumann
Asger Heindorf Avatar
Kanon service fra Anne!!

Jeg havde aldrig skrevet eller snakket med Anne, før en fredag morgen, hvor jeg meget desperat ringer, for at få hjælp til en annonce, som Facebook ikke vil godkende til et ny koncept jeg skulle starte op.
Imens vi snakker går Anne ind og kigger på opslaget og får derefter adgang til min annonce, da det ikke lige giver mening med afvisningen fra Facebook.
Anne, giver mig nogle råd til rettelser i teksten (gravid er åbenbart et fy ord hos Facebook) og laver samtidig en perfekt målgruppe til opslaget.

Opslaget blev godkendt og jeg fik god respons på det!!
Jeg vidste Anne var den rette til opgaven og jeg vil helt sikkert bruge hende fremadrettet!

5 store stjerner herfra ��
Asger Heindorf
Elisabeth Kirstine Avatar
Super imødekommende, hjælpsom og fleksibel�
Elisabeth Kirstine
Gitte Wange Olrik Avatar
Fantastisk vejledning med helt håndgribelige eksempler. Anne ikke bare udfører de forespurgte opgaver, hun lærer også fra sig! Jeg er dybt taknemmelig for de kloge indspark Anne kommer med til min virksomhed.
Gitte Wange Olrik
Pernille Louise Rahbek Avatar
5 klare stjerner til Anne, som redder mig virtuelt tidligt som sent!
En særlig bonus er, at Anne forklarer mig ting og "lærer mig op" i brugen og mulighederne i mit site, der før forekom som både beskrevet på både russisk og latin. Hvilket betyder, at jeg faktisk selv i dag, kan fikse ting, som jeg før betalte webeksperter for i dyre domme.
Pernille Louise Rahbek

Vi havde brug for et par pointers ift. vores brug af Instagram, og opsøgte i den forbindelse Anne. Anne gav os flere konkrete råd, der var lette for os at implementere med det samme, og som giver god mening for os som forening at gøre brug af. Anne forklarer tingene på en nem og ligetil måde, og hun gør det til tider lidt konfuse forståeligt og brugbart. Efter en times tid var vi klar til at gå i gang med nogle nye tiltag på Instagram og det er ikke sidste gang vi går til Anne for kompetent vejledning om brug af sociale medier på en kommerciel måde.

Ursula Fugmann Kragh
FDIH

Jeg modtog 1:1 undervisning af Anne i brugen af LinkedIn og sociale medier.
Anne har på en meget overskuelig og pædagogisk måde åbnet mine øjne for Linked Ins mange funktioner, og hvordan man kan benytte de sociale medier, Google mv. På en strategisk måde til at fremme egen markedsværdi.
Ud over at Anne er dygtig, er hun også virkelig rar at være samme med. Man føler sig i gode hænder hos Anne, når man skal dele lidt om sig selv, mens man sidder og arbejder med sin egen fremtoning på sociale medier og søger på sit eget navn.
Jeg troede, jeg vidste en del, men gik optimeret fra mødet. Jeg vil klart anbefale Anne til andre, der tror de kender til de sociale mediers muligheder Og til folk der ved, de har potentiale for en opgradering ...

Anja Schremmer Hartmann

 

At overlade min hjemmeside i hænderne på en anden person, var ikke det første der faldt mig ind, men jeg havde brug for professionel hjælp til min hjemmeside.

Efter mit første møde med Anne var jeg slet ikke i tvivl: Anne forstod mine interesser for min hjemmeside, hun udfordrede mig kærligt med kreative idéer og værktøjer der fremhævede mit personlige fingeraftryk.

Hun havde sat sig ind i etikker omkring mit fag og som samtalen udviklede sig, blev jeg opmærksom på, at Anne så mig som person bag hjemmesiden og ikke kun hjemmesiden, det var så trygt. Det betød at min hjemmeside med Annes kyndighed blev meget mere professionel og personlig, end jeg havde forestillet mig.

Jeg har hele vejen været meget tryg ved at overlade mit “professionelle ansigt” til Anne, og jeg er ovenud tilfreds med resultatet. Det har været et fantastisk samarbejde.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anne Billing.

Susanne Grundt Larsen
Eksam. psykoterapeut, parterapeutog foredragsholder
Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Grundtterapi.dk

 

Anne har en rigtig god forretningsforståelse og mange års erfaring indenfor e-handel, projektledelse, optimering af websites, kundeservice, sociale medier osv.

Anne er knivskarp og nørdet på den ’fede’ måde. Hun elsker at sætte sig ind i tingene og komme helt til bunds og blive specialist – hvilket jeg definerer som den ”seje nørd”.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Anne, som er meget kompetent indenfor hendes område.

Louise Hauerberg

 

Scroll to Top