Instagram kursus i Vejle og Rødovre

Sådan kommer du flyvende fra start med Instagram for Business

Går du rundt med følelsen af, at din indsats på Instagram ikke rigtig rykker din forretning? Så er dette Instagram-kursus lige noget for dig.

Måske ved du inderst inde godt, at din indsats på Instagram godt kunne være bedre. Eller også gør du allerede en hel masse, men du ved faktisk ikke, om det er det rigtige for dig og din business – eller om du bare spilder din tid…

Rigtig mange selvstændige har det sådan! Det ved jeg, for jeg hører fra jer igen og igen, og nu gør vi noget ved det – Sammen!

Instagram kursus - Kom flyvende fra start med Instagram for Business

 

Kom med på et lækkert kursus i Instagram for Business

Når dagen er slut, ved du alt hvad du skal vide, for at komme flyvende fra start (eller bare lette igen, hvis du endnu ikke har foldet vingerne helt ud).Instagram kursus for selvstændige

På dagen arbejder du konkret med din Instagramkonto:

  • Få strammet din profil op med relevante oplysninger og det rigtige Call to Action.
  • Læg en strategi for dit indhold, og hvornår du skal bruge hhv. feedet, Stories, Reels og IGTV.
  • Lav en knivskarp indholdsplan, så du ved, hvordan du skal planlægge dit indhold (og naturligvis en skabelon, du kan bruge igen og igen).

Jeg disker op med alt, du skal vide – inkl. de apps, du bare ikke kan undvære og et par ninjatricks.

Du skal bare møde op med en fuldt opladt smartphone og en computer eller iPad.

soloselvstændige på Instagram kursus i København

Spørgsmål og svar:

Kommer jeg selv til at arbejde direkte på min Instagramkonto på workshoppen?

Ja – det lover jeg! Der bliver rig mulighed for at arbejde med både din profil, planlægge dit indhold og lave en todo-liste til dig selv, så du præcis ved, hvad du skal arbejde videre med når du kommer hjem.

Jeg er helt nybegynder og har ikke brugt Instagram tidligere. Er kurset for mig?

Hvis du endnu ikke er kommet i gang med at bruge Instagram, vil jeg anbefale dig at du starter med at downolade min gratis Instagram-guide. Med den og de efterfølgende mailtips i baghånden er du klædt på til at være med.

Får jeg noget ud af kurset, hvis jeg allerede har lidt erfaring med Instagram?

Niveauet for kurset kan beskrives som “let øvede”. Det er derfor kun en fordel, hvis du allerede har erfaring med at bruge nogle af funktionerne, men bare gerne vil blive endnu mere skarp på, hvordan du kan styrke din forretning og ramme den rigtige målgruppe.

Er der frokost med i prisen?

Nej. Der er desværre ikke frokost inkluderet, da det kan være svært at tilgodese alles behov. Derfor skal du selv sørge for en lækker madpakke.

Jeg vil gerne med på Instagram kursus. Kommer der en ny dato snart?

Jeg har endnu ikke fastlagt datoen for det næste kursus, men hvis du er skrevet op til mit nyhedsbrev, får du besked som en af de første, når der er åbent for tilmelding næste gang.

[wprevpro_usetemplate tid=”3″]