Instagram kursus:

Sådan kommer du flyvende fra start med Instagram for Business

Instagram kursus - Kom flyvende fra start med Instagram for Business

Går du rundt med følelsen af, at din indsats på Instagram ikke rigtig rykker din forretning? Så er dette Instagram-kursus lige noget for dig.

Måske ved du inderst inde godt, at din indsats på Instagram godt kunne være bedre. Eller også gør du allerede en hel masse, men du ved faktisk ikke, om det er det rigtige for dig og din business – eller om du bare spilder din tid…

Rigtig mange selvstændige har det sådan! Det ved jeg, for jeg hører fra jer igen og igen, og nu gør vi noget ved det – Sammen!

OBS: Kurset den 1. juli er fuldt booket – næste kursusdato er tirsdag den 3. september

>> Yes, jeg er klar og snupper min plads her

Den 3. september holder jeg et lækkert kursus i Instagram for Business

Når dagen er slut, ved du alt hvad du skal vide, for at komme flyvende fra start (eller bare lette igen, hvis du endnu ikke har foldet vingerne helt ud).Instagram kursus for selvstændige

Vi mødes klokken 9 og slutter klokken 15.30, og i det tidsrum arbejder vi med at:

  • Få strammet din profil op med relevante oplysninger og det rigtige Call to Action.
  • Lægge en strategi for dit indhold, og hvornår du skal bruge hhv. feedet, Stories og IGTV.
  • Lave en knivskarp indholdsplan, så du ved, hvad du skal poste den næste måned (og naturligvis en skabelon, du kan bruge igen og igen).

 

Jeg disker op med lidt lækkert og naturligvis alt, du skal vide – inkl. de apps, du bare ikke kan undvære og et par ninjatricks (blandt andet, hvordan du får fingrene i den eftertragtede “Swipe Up” funktion, selvom du ikke har 10.000 følgere)

Du skal bare møde op med en fuldt opladt smartphone og en computer eller iPad.

Din investering for en hel dags workshop inkl. alt dette er kun 1295 kr., og du tilmelder dig lige her:

>> YES – Jeg vil med <<

soloselvstændige på Instagram kursus i København

Praktisk info om Instagram-kurset:

Dato: 3. september 2019

Tidspunkt: 9-15:30

Sted: Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre (gratis parkering udenfor)

Pris: 1295 kr

Kaffe, te, vand og snacks er inkluderet i prisen.

Tilmelding her

 

Spørgsmål og svar:

Kommer jeg selv til at arbejde direkte på min Instagramkonto på workshoppen?

Ja – det lover jeg! Der bliver rig mulighed for at arbejde med både din profil, planlægge dit indhold og lave en todo-liste til dig selv, så du præcis ved, hvad du skal arbejde videre med når du kommer hjem.

 

Er der frokost med i prisen?

Nej. Der er desværre ikke frokost inkluderet, da det kan være svært at tilgodese alles behov. Der vil dog være mulighed for at forudbestille en lækker sandwich et par dage inden kurset, og du er også velkommen til at medbringe din egen frokost, hvis du ønsker det.

 

Jeg vil gerne med på Instagramkursus, men kan ikke den 3. september. Kommer der en ny dato på et senere tidspunkt?

Det kan du tro, der gør. Jeg har endnu ikke fastlagt datoen for det næste kursus, men hvis du er skrevet op til mit nyhedsbrev, får du besked som en af de første, når der er åbent for tilmelding næste gang.

 

Holder du kurset i Instagram på Fyn snart?

Desværre ikke i denne omgang, men hold øje med nyhedsbrevet, hvor jeg naturligvis giver besked, hvis det bliver aktuelt.

 

Hold nu op, det ville jeg gerne med til. Holder du det også i Jylland snart måske?

Se ovenfor 🙂
Det er ikke planen lige nu, men jeg lover at sende en mail afsted til dig og andre på min liste, hvis jeg kommer til Jylland og holder Instagramkursus.