Instagram kursus i Vejle og Rødovre:

Sådan kommer du flyvende fra start med Instagram for Business

Instagram kursus - Kom flyvende fra start med Instagram for Business

Går du rundt med følelsen af, at din indsats på Instagram ikke rigtig rykker din forretning? Så er dette Instagram-kursus lige noget for dig.

Måske ved du inderst inde godt, at din indsats på Instagram godt kunne være bedre. Eller også gør du allerede en hel masse, men du ved faktisk ikke, om det er det rigtige for dig og din business – eller om du bare spilder din tid...

Rigtig mange selvstændige har det sådan! Det ved jeg, for jeg hører fra jer igen og igen, og nu gør vi noget ved det – Sammen!

 

Kom med på et lækkert kursus i Instagram for Business

Når dagen er slut, ved du alt hvad du skal vide, for at komme flyvende fra start (eller bare lette igen, hvis du endnu ikke har foldet vingerne helt ud).Instagram kursus for selvstændige

På dagen arbejder du konkret med din Instagramkonto:

  • Få strammet din profil op med relevante oplysninger og det rigtige Call to Action.
  • Læg en strategi for dit indhold, og hvornår du skal bruge hhv. feedet, Stories, Reels og IGTV.
  • Lav en knivskarp indholdsplan, så du ved, hvordan du skal planlægge dit indhold (og naturligvis en skabelon, du kan bruge igen og igen).

 

Jeg disker op med alt, du skal vide – inkl. de apps, du bare ikke kan undvære og et par ninjatricks.

Du skal bare møde op med en fuldt opladt smartphone og en computer eller iPad.

soloselvstændige på Instagram kursus i København

 

Spørgsmål og svar:

Kommer jeg selv til at arbejde direkte på min Instagramkonto på workshoppen?

Ja – det lover jeg! Der bliver rig mulighed for at arbejde med både din profil, planlægge dit indhold og lave en todo-liste til dig selv, så du præcis ved, hvad du skal arbejde videre med når du kommer hjem.

 

Jeg er helt nybegynder og har ikke brugt Instagram tidligere. Er kurset for mig?

Hvis du endnu ikke er kommet i gang med at bruge Instagram, vil jeg anbefale dig at du starter med at downolade min gratis Instagram-guide. Med den og de efterfølgende mailtips i baghånden er du klædt på til at være med.

 

Får jeg noget ud af kurset, hvis jeg allerede har lidt erfaring med Instagram?

Niveauet for kurset kan beskrives som "let øvede". Det er derfor kun en fordel, hvis du allerede har erfaring med at bruge nogle af funktionerne, men bare gerne vil blive endnu mere skarp på, hvordan du kan styrke din forretning og ramme den rigtige målgruppe.

 

Er der frokost med i prisen?

Nej. Der er desværre ikke frokost inkluderet, da det kan være svært at tilgodese alles behov. Derfor skal du selv sørge for en lækker madpakke.

 

Jeg vil gerne med på Instagram kursus. Kommer der en ny dato snart?

Jeg har endnu ikke fastlagt datoen for det næste kursus, men hvis du er skrevet op til mit nyhedsbrev, får du besked som en af de første, når der er åbent for tilmelding næste gang.

 

 

Kjøbenhavns Guldsmedelaug Avatar
Anne Billing er meget kompetent og er rigtigt god til at forklare om Instagram på en måde, så alle er med. Og så er hun tilmed vildt sød og hjælpsom.
Kjøbenhavns Guldsmedelaug
KatherineSara Avatar
Jeg har fået mod på at blive aktiv med min markedsføring på Instagram igen Jeg vil gerne være mere synlig på de sociale medier, for derved at kunne nå ud til flere mennesker og hjælpe dem der kunne have gavn af min viden. Jeg var også klar over, at rigtig mange af mine potentielle klienter, er i den yngre aldersgruppe, der er mere på Instagram end Facebook, og derfor var det vigtigt for mig, at lære mere om brugen af Instagram og alle dets muligheder.

Jeg tilmeldte mig Annes Instagramkursus, fordi hun har en kæmpe viden om alle mulige teknikker og detaljer, og en stor erfaring I at formidle dette til sådan nogle som mig. Derudover, har jeg tidligere haft stor glæde af Anne Billing hjælp ifbm. Facebook.

På kurset fik jeg virkelig mange oplysninger om alle mulige funktioner på Instagram, samt andre programmer og platforme der kan være hjælpsomme.

Efter kurset har jeg fået mod på at blive aktiv med min markedsføring på Instagram igen, på en ny og langt mere målrettet måde. Samtidig har jeg fået en forståelse for forskellige funktioner, som jeg ikke helt kunne se idéen med tidligere!

Det var en dejligt "nede-på-jorden" undervisning, hvor der var plads til masser af spørgsmål med udgangspunkt i den enkelte deltagers situation.

En super dejlig, hyggelig, inspirerende, indholdsrig og lærerig dag.

Jeg vil helt sikkert anbefale Anne Billing, hvis man gerne vil lære mere om brugen af de sociale medier.
KatherineSara
Rikke Funder Hoppe Avatar
Instagram kurset var inspirerende, spændende og meget lærerigt Jeg tilmeldte mig Instagram kurset for at blive up-to-date med hvad er rør sig på Instagram. Og mit mål blev i den grad opfyldt, da jeg udover en opdatering også gik fra kurset med en masse nyttige fif og værktøjer.

Jeg valgte at tilmelde hos AnneBilling.dk - da jeg har fulgt Anne på de sociale medier og synes at Anne gør det rigtig godt. Samtidig var det super fint, at det var et mindre hold, hvor der var mulighed for at stille spørgsmål.

Jeg har fået lyst til at arbejde videre med Instagram i min markedsføring, og jeg har fået et godt skub i forbindelse med brug af SoMe. . . Og selvom jeg husker lyden af et modem, så er jeg ikke for støvet til at bruge de platforme, hvor vores kunder er.

Anne er en faktisk dygtig underviser. Super engageret og taler ikke i koder. Og så er det fantastisk at Anne tager sin "egen medicin”.

Instagram kurset var inspirerende, spændende og meget lærerigt, og jeg vil anbefale Anne Billing til ALLE der har med SoMe at gøre.
Rikke Funder Hoppe
www.Kursustrappen.dk og www.MinTandboerste.dk
Elenor Munch Avatar
No filter, lavpraktisk, Hands on og Down to Earth! Jeg deltog på Instagram kurset, fordi jeg gerne ville vide noget mere om mine options på Insta og især lære at lave de der samlinger af højdepunkter og IGTV.

Jeg har fulgt lidt med Anne on and of og også har købt et enkelt kursus på er tidspunkt. Det gjorde, at jeg følte mig tryg ved Anne og hendes måde at formidle helt lavpraktisk og nede på jorden, og da jeg længe har følt behov for at udforske Insta, og Annes kursus kom op, var det bare rette match.

Undervisningen var så fin og som som forventet helt lavpraktisk og nede på jorden, og jeg er helt konkret kommet i gang med at lege med mine egne samlinger af højdepunkter og fik gennemgået min profil og forskellige muligheder som linktree på Insta, og andre ting, som lander hen ad vejen.

Der var No filter, lavpraktisk, Hands on og Down to Earth!

Det er prof, trygt, til at gå til for sådan en som mig.
Elenor Munch
Holistisk Kropsterapeut, Numerolog & Grundlægger af Helates metoden, Karma Hytten
Bettina Herlev Avatar
God og let forståelig undervisning Jeg søgte efter et kursus i Instagram, for jeg gerne ville vide mere om hvordan jeg bedst kunne anvende mediet i min forretning.
Mit valg faldt på Anne Billing, da jeg følger hende på FB og (nu på insta) og synes hun har nogle fine fif.

Undervisningen var god og let forståelig, og Anne var klar på at springe lidt rundt i det og styrede samtidig fint de mange spørgsmål.

Det var et rigtig udbytterigt kursus, og jeg vil bestemt anbefale Annebilling.dk.

Tak for en rigtig god kursus dag.
Bettina Herlev
Lægeeksamineret kosmetolog, makeup artist og sygeplejerske, Klinik Bettina
Louise Cecillia Larsen Avatar
Anne er SÅ gennemført dygtig og professionel Jeg har været på kursus i Instagram hos Anne og jeg er VIRKELIG blevet klogere... Inden kurset var jeg i tvivl om jeg kunne bruge Instagram i min virksomhed, men den tvivl fik Anne hurtigt vendt. Så nu er jeg ikke længere i tvivl om at det kan det godt. Anne er så gennemført dygtig og professionel og jeg glæder mig til at hun skal hjælpe mig med mine Facebookannoncer.
Louise Cecillia Larsen
Line PrydsCoach Avatar
At deltage i Instagramkurset har givet mig mere ro omkring Instagram samt overblik over, hvordan jeg skal bruge mediet. Tak for et FANTASTISK Instagramkursus. Jeg gik virkelig glad hjem derfra, og ærgrede mig næsten over (eller det gjorde jeg) at der ikke var en dag to, jeg kunne se frem til 🙂

Jeg var selv gået i gang på Instagram, men følte mig lidt usikker og heller ikke helt tryg ved mediet. Jeg havde heller ikke helt knækket koden i forhold til brugen af det.

Jeg har i den tid, jeg har været selvstændig, altid tænkt, at det var Anne, der skulle hjælpe mig godt i gang på de sociale medier. Jeg fik hende engang anbefalet, og jeg kan kun sige, at hun levede fuldt ud op til den anbefaling. Det er også Anne, jeg vil søge hjælp hos, når jeg er klar til næste skridt på de sociale medier - Det er helt sikkert!

Anne skabte ro og en naturlig lethed omkring Instagram, hvilket gjorde det mere overskueligt og samtidig mindre utrygt for mig. Og så viste hun mig, hvordan tingene skulle gøres step by step (sådan læringsform er bare lige mig!).

At deltage i kurset har givet mig mere ro omkring Instagram samt overblik over, hvordan jeg skal bruge mediet. Det manglede jeg virkelig! Og så har jeg fået nogle helt konkrete værktøjer med.

Anne har en skøn personlighed, nærværende og helt nede på jorden. Og så har hun en god portion humoristisk sans indflettet i sine formidlingsevner. Jeg havde frygtet lidt, at det ville blive langhåret for mig at skulle sætte mig ind i Instagram, men i stedet følte jeg mig godt tilpas, virkelig motiveret og top-underholdt mens jeg lærte.

Alt i alt var det en virkelig god oplevelse at være på Annes Instagram kursus. Stemningen var god, og jeg fik alt det med mig, jeg havde håbet på, og lidt til.

Anne ved virkelig hvad hun snakker om, og hun har en fantastisk måde at formidle sin viden på. Og så er hun bare et virkelig skønt menneske. Jeg vil til en hver tid anbefale Anne på det varmeste.
Line PrydsCoach
Malene Ratajczak Avatar
Jeg kan varmt anbefale at deltage i dette kursus, hvis du har lyst til eller brug for at få mere indsigt i Instagram og dets muligheder Jeg har med stor tilfredshed og resultat deltaget i Annes Instagram-kursus. Jeg havde nogle spørgsmål med hjemmefra, som jeg gerne ville have besvaret, og det fik jeg. Både i løbet af undervisningen og indimellem øvelserne, hvor Anne var til rådighed og kunne svare på det hele.

Anne er – udover at kunne sit fag - en rigtig dejlig konkret og humoristisk underviser.

Jeg kan varmt anbefale at deltage i dette kursus, hvis du har lyst til eller brug for at få mere indsigt i Instagram og dets muligheder.
Malene Ratajczak
Kristina Løvendal Avatar
1000 tak for al din vejledning og personlige hjælp og inspiration til opsætning af min shop på Instagram?
Kristina Løvendal
Sidsel Avatar
Jeg anbefaler Instagramworkshoppen til andre selvstændige, der savner en rød tråd i deres profil og som gerne vil have mere ud af Instagram Jeg deltog på Instagramworkshoppen, fordi vi hos havde svært ved at finde en rød tråd. Det andet problem var at få swipe-up knappen uden at have 10.000 følgere.
For som webshop, gør den funktion det meget lettere at sælge vores varer gennem Instagram.

Gennem kendskab til Anne Billing og den viden hun har, vidste jeg, at jeg ville kunne få svar på de spørgsmål og problemer, vi havde med vores Instagram.

Gennem slides, eksempler og vores lille efterfølgende 1:1 snak, fik jeg en masse gode tips og tricks til at skabe den røde tråd og hvordan jeg gør det nemmest.

Derudover fik jeg indblik i IGTV, som jeg intet vidste om, og fik en grundlæggende viden om, hvordan jeg kan bruge den bedst muligt, ud fra de varer vi sælger – og dermed få swipes-knappen, som var en stor glæde.

Min deltagelse på kurset har resulteret i, at jeg nu er i fuld gang med at lægge en helt ny strategiplan for vores Instagram, så vi kan finde frem til den rette identitet, som både vi og vores kunder vil kunne lide.

Jeg elsker at Anne er så energisk og ærlig. Jeg fik virkelig følelsen af, at hun ved hvad hun snakker om. Og at man kunne stille alle de spørgsmål man ville uanset viden og niveau.
Jeg kunne også virkelig godt lide variationen i undervisningen: Det at vi fik en “klassisk klasse undervisning” til at starte med, fik lov at arbejde selv, hvor vi hjalp hinanden på tværs og der også var mulighed for en 1:1 snak.

En rigtig godt, lærerigt og meget hyggeligt kursus, hvor tiden fløj afsted og hvor man sidder med den følelse af, at man egentlig gerne vil tilbage og høre mere.

Jeg anbefaler workshoppen til andre selvstændige, der savner en rød tråd i deres Instagramprofil og som gerne vil have mere ud af de funktioner, der er. Kurset var rigtig godt, og jeg fik den viden som især manglede.

Tak for en rigtig god og lærerig dag.
Sidsel
Majbrit Løfqvist Avatar
Jeg gik hjem med alle redskaber til at lægge en plan til en måned ad gangen. Det var super godt Egentlig søgte jeg ikke efter et kursus, men da jeg så et opslag på Facebook eller Instagram om kurset, hvor der var mulighed for at gå hjem med en månedsplan tilmeldte jeg mig.

Jeg har tidligere kendskab til Anne igennem Feminin Business Circle og har der igennem før deltaget i et af hendes kurser.

På workshoppen fik jeg redskaber til hvordan jeg kan lægge en plan for regelmæssige opslag på instagram, og jeg gik hjem med nye punkter til todo listen. ?

Noget, jeg specielt godt kunne lide, var at Anne kom med specifikke brugbare løsninger nemt og overskueligt. Jeg gik hjem med alle redskaber til at lægge en plan til en måned ad gangen og det var super godt.

Samtidig fik vi tips og tricks til at stramme vores profiler op og bruge Instagram optimalt.

Jeg vil gerne anbefale workshoppen til andre selvstændige: Anne er en dygtig, behagelig og vidende underviser med styr på stoffet.
Majbrit Løfqvist
Sally Tautoft Avatar
Nu ved jeg, at jeg nok skal få styr på Instagram – selvom det er nyt for mig Jeg tilmeldte mig Instagramworkshoppen hos Anne, fordi jeg kun har været i gang på Instagram siden februar, og den stod lidt stille. Det var en bekendt, som også er kunde hos Anne Billing, som anbefalede mig at tage afsted.

Med hjælp fra Anne og de andre kursister fik jeg opdateret min profil og fik svar på mine spørgsmål undervejs.

Selvom jeg ikke har fulgt så meget med i det her med Instagram, er jeg sikker på, jeg nok skal få styr på det. Anne var god til at formidle og brugte masser af humor og gode metaforer og eksempler undervejs.

Jeg kunne specielt godt lide Annes måde at undervise på: Hun er autentisk og svarer gerne på alle de spørgsmål, der dukker op undervejs. Jeg har fulgt Anne længe og ved, hvad hun står for, og den gode stemning gjorde, at dagen var en god oplevelse.
Sally Tautoft
Betina Miemitz Avatar
Min Instagramprofil har fået shapewear på: Stadig den samme – men strammet helt op de rigtige steder Jeg gik hjem fra kurset i dag med en fornemmelse af at min Instagramprofil havde fået shapewear undertøj på: Stadig den samme Instagramprofil, men strammet op de helt rigtige steder.

Anne underviser på en meget uhøjtidelig, imødekommende og kompetent måde, og jeg er meget tilfreds med dagens kursus.

Det var også dejligt at møde andre iværksættere og udvide mit netværk.
Betina Miemitz

Scroll to Top