Instagram kursus i Århus:

Sådan kommer du flyvende fra start med Instagram for Business

Instagram kursus - Kom flyvende fra start med Instagram for Business

Går du rundt med følelsen af, at din indsats på Instagram ikke rigtig rykker din forretning? Så er dette Instagram-kursus lige noget for dig.

Måske ved du inderst inde godt, at din indsats på Instagram godt kunne være bedre. Eller også gør du allerede en hel masse, men du ved faktisk ikke, om det er det rigtige for dig og din business – eller om du bare spilder din tid…

Rigtig mange selvstændige har det sådan! Det ved jeg, for jeg hører fra jer igen og igen, og nu gør vi noget ved det – Sammen!

 

>> Yes, jeg er klar og snupper min plads her

Den 31. oktober kommer jeg til Århus og holder et lækkert kursus i Instagram for Business

Når dagen er slut, ved du alt hvad du skal vide, for at komme flyvende fra start (eller bare lette igen, hvis du endnu ikke har foldet vingerne helt ud).Instagram kursus for selvstændige

Vi mødes klokken 9 og slutter klokken 15.30, og i det tidsrum arbejder vi med at:

  • Få strammet din profil op med relevante oplysninger og det rigtige Call to Action.
  • Lægge en strategi for dit indhold, og hvornår du skal bruge hhv. feedet, Stories og IGTV.
  • Lave en knivskarp indholdsplan, så du ved, hvad du skal poste den næste måned (og naturligvis en skabelon, du kan bruge igen og igen).

 

Jeg disker op med lidt lækkert og naturligvis alt, du skal vide – inkl. de apps, du bare ikke kan undvære og et par ninjatricks (blandt andet, hvordan du får fingrene i den eftertragtede “Swipe Up” funktion, selvom du ikke har 10.000 følgere)

Du skal bare møde op med en fuldt opladt smartphone og en computer eller iPad.

Din investering for en hel dags workshop inkl. alt dette er kun 1495 kr., og du tilmelder dig lige her:

>> YES – Jeg vil med <<

soloselvstændige på Instagram kursus i København

Praktisk info om Instagram-kurset:

Dato: 31. oktober 2019

Tidspunkt: 9-15:30

Sted: Perronen, Sønderskovvej 15, 8362 Hørning

Pris: 1495 kr

Kaffe, te, vand og frokostsandwich er inkluderet i prisen.

Tilmelding her

 

Jeg anbefaler workshoppen til andre selvstændige, der savner en rød tråd i deres profil og som gerne vil have mere ud af Instagram

Jeg deltog på Instagramworkshoppen, fordi vi hos havde svært ved at finde en rød tråd. Det andet problem var at få swipe-up knappen uden at have 10.000 følgere.
For som webshop, gør den funktion det meget lettere at sælge vores varer gennem Instagram.

Gennem kendskab til Anne Billing og den viden hun har, vidste jeg, at jeg ville kunne få svar på de spørgsmål og problemer, vi havde med vores Instagram.

Gennem slides, eksempler og vores lille efterfølgende 1:1 snak, fik jeg en masse gode tips og tricks til at skabe den røde tråd og hvordan jeg gør det nemmest.

Derudover fik jeg indblik i IGTV, som jeg intet vidste om, og fik en grundlæggende viden om, hvordan jeg kan bruge den bedst muligt, ud fra de varer vi sælger – og dermed få swipes-knappen, som var en stor glæde.

Min deltagelse på kurset har resulteret i, at jeg nu er i fuld gang med at lægge en helt ny strategiplan for vores Instagram, så vi kan finde frem til den rette identitet, som både vi og vores kunder vil kunne lide.

Jeg elsker at Anne er så energisk og ærlig. Jeg fik virkelig følelsen af, at hun ved hvad hun snakker om. Og at man kunne stille alle de spørgsmål man ville uanset viden og niveau.
Jeg kunne også virkelig godt lide variationen i undervisningen: Det at vi fik en “klassisk klasse undervisning” til at starte med, fik lov at arbejde selv, hvor vi hjalp hinanden på tværs og der også var mulighed for en 1:1 snak.

En rigtig godt, lærerigt og meget hyggeligt kursus, hvor tiden fløj afsted og hvor man sidder med den følelse af, at man egentlig gerne vil tilbage og høre mere.

Jeg anbefaler workshoppen til andre selvstændige, der savner en rød tråd i deres Instagramprofil og som gerne vil have mere ud af de funktioner, der er. Kurset var rigtig godt, og jeg fik den viden som især manglede.

Tak for en rigtig god og lærerig dag.

Sidsel, Noru.dk

 

Min Instagramprofil har fået shapewear på: Stadig den samme – men strammet helt op de rigtige steder

Jeg gik hjem fra kurset i dag med en fornemmelse af at min Instagramprofil havde fået shapewear undertøj på: Stadig den samme Instagramprofil, men strammet op de helt rigtige steder. 🙂

Anne underviser på en meget uhøjtidelig, imødekommende og kompetent måde, og jeg er meget tilfreds med dagens kursus.

Det var også dejligt at møde andre iværksættere og udvide mit netværk.

Betina Miemietz, kunstner

 

Jeg gik hjem med alle redskaber til at lægge en plan til en måned ad gangen. Det var super godt

Egentlig søgte jeg ikke efter et kursus, men da jeg så et opslag på Facebook eller Instagram om kurset, hvor der var mulighed for at gå hjem med en månedsplan tilmeldte jeg mig.

Jeg har tidligere kendskab til Anne igennem Feminin Business Circle og har der igennem før deltaget i et af hendes kurser.

På workshoppen fik jeg redskaber til hvordan jeg kan lægge en plan for regelmæssige opslag på instagram, og jeg gik hjem med nye punkter til todo listen. 😊

Noget, jeg specielt godt kunne lide, var at Anne kom med specifikke brugbare løsninger nemt og overskueligt. Jeg gik hjem med alle redskaber til at lægge en plan til en måned ad gangen og det var super godt.

Samtidig fik vi tips og tricks til at stramme vores profiler op og bruge Instagram optimalt.

Jeg vil gerne anbefale workshoppen til andre selvstændige: Anne er en dygtig, behagelig og vidende underviser med styr på stoffet.

Majbrit Løfqvist, Forfatter

 

562 nye følgere på en måned efter kurset!

Efter kurset gik jeg hjem og brugte alt det, jeg havde lært: De rigtige hashtags, flere af dem, og jeg er blevet mere aktiv. Derudover har jeg brugt mine Stories strategisk og tagget samarbejdspartnere, som så har delt dem i deres netværk.

Efter 25 dage rundede jeg 400 nye følgere, og 3 dage senere var der 562, og jeg har egentlig bare gjort, hvad der stod i mine noter.

Jeg føler virkelig, jeg har fået fuld valuta for kursuspengene og har givet kurset de bedste anbefalinger til en af mine leverandører og sagt, at de bare skal tage afsted.

Tine Vestergaard, Garnhimlen.dk

 

Nu ved jeg, at jeg nok skal få styr på Instagram – selvom det er nyt for mig

Jeg tilmeldte mig Instagramworkshoppen hos Anne, fordi jeg kun har været i gang på Instagram siden februar, og den stod lidt stille. Det var en bekendt, som også er kunde hos Anne Billing, som anbefalede mig at tage afsted.

Med hjælp fra Anne og de andre kursister fik jeg opdateret min profil og fik svar på mine spørgsmål undervejs.

Selvom jeg ikke har fulgt så meget med i det her med Instagram, er jeg sikker på, jeg nok skal få styr på det. Anne var god til at formidle og brugte masser af humor og gode metaforer og eksempler undervejs.

Jeg kunne specielt godt lide Annes måde at undervise på: Hun er autentisk og svarer gerne på alle de spørgsmål, der dukker op undervejs. Jeg har fulgt Anne længe og ved, hvad hun står for, og den gode stemning gjorde, at dagen var en god oplevelse.

Sally Tautoft, Misa Yoga

 

Spørgsmål og svar:

Kommer jeg selv til at arbejde direkte på min Instagramkonto på workshoppen?

Ja – det lover jeg! Der bliver rig mulighed for at arbejde med både din profil, planlægge dit indhold og lave en todo-liste til dig selv, så du præcis ved, hvad du skal arbejde videre med når du kommer hjem.

 

Er der frokost med i prisen?

Ja – prisen inkluderer kaffe, te og vand og en sandwich til frokost.

 

Jeg vil gerne med på Instagramkursus, men kan ikke den 31. oktober. Kommer der en ny dato på et senere tidspunkt?

Det kan du tro, der gør. Jeg har endnu ikke fastlagt datoen for det næste kursus, men hvis du er skrevet op til mit nyhedsbrev, får du besked som en af de første, når der er åbent for tilmelding næste gang.

 

Holder du kurset i Instagram på Fyn snart?

Desværre ikke i denne omgang, men hold øje med nyhedsbrevet, hvor jeg naturligvis giver besked, hvis det bliver aktuelt.

 

Holder du Instagramkursus i København?

Yes, det gør jeg i hvert fald! Du kan læse mere om Instagramkurset i København her.