Hjælp til lead generering

Pernille Springer er uddannet fysioterapeut samt personlig træner, og er indehaver af dinryg.dk. Pernille havde brug for hjælp med at komme ud i verden med freebies, som hun havde skabt til kommende kunder.

Pernille fortæller: “Når omsætningen ikke er raket-høj, er det altid en vurdering, hvornår man skal søge hjælp, og hvornår man skal klare sagerne selv. Det var dog efterhånden blevet ret teknisk at annoncere på Facebook (havde klaret det selv de første år). Anne fik meget ros i netværket, så jeg valgte at opsøge Annes go’e hjælp.”

Optimere på alle de rigtige ‘knapper’

For Pernille er det alfa og omega, at hun rammer den rigtige målgruppe og til den rigtige pris. Derfor arbejder vi kontinuerligt med at finpudse budskabet i hendes annoncer, så de både giver flest mulige leads for pengene, men også ræsonnerer med den efterfølgende kampagne, som skal sælge et forløb.

“Anne gav mig en større klarhed over og sikkerhed for, at der er optimeret på alle de rigtige ‘knapper’, der er muligt. Så jeg får så gode leads som muligt til en bæredygtig pris.

Anne kender den mindre virksomheds behov

Foruden selve annonceopsætningen, er Anne altid god for en mere strategisk snak, og hun har en god ‘finger på pulsen’, når det kommer til solo-selvstændiges behov/den mindre virksomheds behov. Så jeg går altid fra Annes rådgivning enten bestyrket i, at jeg gør det rigtige eller med nye idéer til udviklingsområder.

Jeg anbefaler Anne til den mindre virksomhed / solo-selvstændige, der ønsker målrettet og kvalificeret hjælp med annoncer, der genererer nye fremtidige kunder.”

Vi arbejder med hele paletten af markedsføring på sociale medier, og kan derfor hjælpe dig med alt fra teknik, lead generering, sparring, test/evaluering og meget mere.

Hvis du har brug for hjælp eller blot vil vide mere, så kontakt os på hello@annebilling.dk eller via bookingkalenderen nederst på siden👇

Læs også