Annonceresultater udeblev

Lise Halskov er business coach/mentor og ejer af OnlineHaj.dk. Hun hjælper selvstændige med planlægning og eksekvering af markedsføring. Lise kontaktede Anne, fordi hun i årevis havde kørt annoncer, men “synes ikke, jeg fik de resultater, jeg var vant til. Og jeg blev i stigende grad forvirret over alle de nye muligheder, der er, så jeg var helt klar over, at jeg havde brug for at få en ekspert ind over,” fortæller Lise Halskov.

Lise forklarer videre: “Jeg er ikke bange for teknik og kan løse mange ting selv, men jeg må indrømme, at lige det med Facebook-annoncering er blevet langt mere omfattende og komplekst, end det var tidligere. Og det gav bare mening ikke at spilde penge på annoncer ved ikke lige at få dem tunet af en ekspert.”

Bedre pris på leads og flere tilmeldinger til webinarer

Lise laver sine egne annoncer og har egentlig fint styr på opsætningen og hvilke målgrupper, hun gerne vil henvende sig til. Da Lise henvendte sig, var det fordi, der var nogle annoncer, som ikke performede, og sammen gennemgik vi hele opsætningen og fandt ud af, hvor der skulle rettes til, så annoncerne begyndte at skabe de ønskede resultater.

Ved samme lejlighed fik vi tjekket op på opsætningen af pixel, målgrupper generelt, og Lises strategi blev også gennemgået med henblik på. at optimere, hvor det var muligt.

“Jeg havde ganske få sparringsmøder med Anne, hvor hun kiggede det hele igennem, før vi fik rettet op på diverse unoder, jeg var kommet til at lave i min opsætning. Det gjorde mine annoncer langt bedre og mere effektive. Anne er ærlig, troværdig og utrolig kompetent. Hendes erfaring er ikke kun begrænset til annoncering, men breder sig til alle discipliner inden for markedsføring. Det er en kæmpe styrke. Jeg får en langt bedre pris på mine leads og mange flere tilmeldte til mine webinarer og andre arrangementer, hvilket er essentielt i min forretning.

Anne er super skarp til strategien bag annoncerne, for det er ikke nok længere bare at prøve sig lidt frem. Og så kan Anne bare nogle tricks, jeg aldrig havde fundet frem til selv.” fortæller Lise Halskov.

Brug tiden på det, du selv er bedre til

“Jeg anbefaler Anne til alle mine kunder, fordi det faktisk i min optik er for dyrt at prøve at spare den udgift væk. Du kan hurtigt spilde tiden på annoncer, der ikke giver resultater, og hvorfor ikke få hjælp til at få sat noget op, der rent faktisk virker, så du med ro i sindet kan bruge tiden på det, du selv er bedre til?” siger Lise Halskov.

Vi arbejder med hele paletten af markedsføring på sociale medier, og kan derfor hjælpe dig med alt fra teknik, lead generering, sparring, test/evaluering og meget mere.

Hvis du har brug for hjælp eller blot vil vide mere, så kontakt os på hello@annebilling.dk eller via bookingkalenderen nederst på siden👇

Læs også